Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може загадувањето да се дефинира само според само според ПМ10 честичките, има широка лепеза на начини на кои може да се загади животната средина (тешки метали, отрови, хемиски супстанци, токсичен отпад, испарувања итн).Јас само кажувам, состојбата со ПМ10 честичките беше многу малку намалена после стопирањето на Железара, а не колку што се предвидуваше
Главниот фактор сепак е човекот: начинот на ложење со лакирани дрва, возењето на автомобили за до продавница од неколку метри, користењето на стари возила (што до некаде и не е вина на сопственикот) и сл.![]()
Јас само кажувам, состојбата со ПМ10 честичките беше многу малку намалена после стопирањето на Железара, а не колку што се предвидуваше
Главниот фактор сепак е човекот: начинот на ложење со лакирани дрва, возењето на автомобили за до продавница од неколку метри, користењето на стари возила (што до некаде и не е вина на сопственикот) и сл.![]()
Не знаев со сигурност, мислам дека нагласив дека не бев сигуренЖелезара не престана со работа. Да не се лажеме. Само еден дел беше наводно затворен додека местеа тоа филтерот.
Не знаев со сигурност, мислам дека нагласив дека не бев сигурен![]()