Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Моментално и ДелПо и Мареј се тотално вон форма, тешко дека можат до поголем успех.

Се кажа сега, Делпо од Деварман губи сет, и > од Мареј, нема смисла. Мареј језда е во очајна форма, ама Делпо е повреден, значи има разлика, лимитиран е и не може да го даде најдоброто од себе. Мареј го дава најдоброто од себе ама моментално толку се можностите...
Иначе Делпо денес треба да каже дали ќе игра на турнирот или не, треба да одработи тренинг и да му каже докторот дали ќе може да игра или не.

Оваа Скијавоне, ќе победе ли една тенисерка барем до крајо на сезоната ? xD

Интересен ждреб, ако оди се по план не очекуваат ептен добри утакмици. Таман ќе дојде за одмор меѓу/после учење. (y)

Не за џабе го викаат петтиот гренд слем.
Стадион 2:cuc:
618_348_indian-wells-goes-big.jpg

SK почнуваат од денеска со преноси, прв меч ќе им е Васелин - Бекер, после следува Штепанек - Истомин, па Монако - Полански.

Аууу, третиот меч, Монако-Полански, ревија на неизнудени грешки во најава.
coffee.gif

Не знам СК1 како ќе стојат со преноси, моментално даваат на СК2, на СК1 даваат кошарка, али би сакал да ја погледнам Клејбанова против Дувал, меч кој се игра после дуелот меѓу Смичек и Сок.
Инаку ако не се лажам ова е единствениот Мастерс на кој сите терени се покриени со камери, и на сите терени има опција за Челенџ.

Бетонов е смешки.Секој удар го стигаат играчиве.На земја е дури поинтересно.(n)

Море удирање оваа Дувал.Одличен асортиман на удари.Ќе ја прати дома на Клејбанова многу брзо ако ги намали грешките.

Кнапп ја отепаа :facepalm:

Инаку мислев дека и Сијслинг ке дотурка барем 1 рунда.

Лајовиќ! :icon_lol:

Каков грабеж му се деси на Истомин :facepalm: Уште па Ел Женати му рече дека последната топка на Степанек одела по средина на теренот, а она 10 cm во аут :facepalm: Јас овој ни на фјучерс не би го пуштил да суди, прав кретен од судија. Единствено Лајани, Дубусоа и Аздераки се посолидни судии, другите како пизди само кажуваат: Не сум сигурен, не видов добро, побарај си челенџ.

Судијава го направи Истомин глуп.Не дигна рака за да побараш челенџ. :pos: Иако Истомин се заеба што го одигра ударот,така да челенџот реално не требаше ни да важи.
Ај што не виде дека Истомин побара челенџ,не ни виде и очигледен аут.Не ни виде ни линискиот.

Ајде нека почне Кис,очекувам да ја искине на Винчи.

Ау ја трефна, 4-0 уште одма, фаталити и напраи. :pos:

Господ нека ми е на помош што го гледав ова срање до сега.Над 25 грешки оваа глупердава.Па и со дупла го изгуби сетот.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Винчи се на се ,нема повеќе од 6-7 поена освоено со "сопствена мака".Поклончиња дарува ли дарува Кис.

Очигледно е дека е подобра Кис,има појак сервис,одлично движење,јаки удари, али џабе кога секој удар де во мрежа де во аут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom