Incantation/Krisiun/Estuary/Inactive Messiah

• Креатор на темата Креатор на темата Superhik
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Superhik

Краде од сиромашните, дава на богатите
Член од
26 јануари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
4
На 21.10.2007(недела) во Македонскиот Културен Центар ќе настапат Krisiun(Бразил):devil2::devil1::devil3: и Incantation(САД), едни од најголемите Death Metal имиња. Заедно со нив ќе настапат и Estuary(САД). Цените за билети сеуште се непознати.
Еве неколку корисни линкчиња:
Доста од мене, банерот ќе си каже се. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::nesvest:

bannerassassinationtourwl3.jpg

Свиркава ќе биде топ.Бразилциве растураат.Само мислам дека требаше да свират во Кастро а не во МКЦ. Како и да е ќе биде факинг грејт

п.с.Намалија малку сликата од постерот или стави линк само

Ova moze da bide i najubavoto metal slucuvanje na godinata!

Арч Енеми....пишува на банерот каде ќе биде свирката. А гледам дека заинтересираноста за ова е многу мала. Што е ова бе луѓе? Ја мислев има квалитетни металци тука.

Има. Ама малце се.

Конечно ова се официјализира, шишето со ситни пари се напуни, би требало да е доволно.

Арч Енеми....пишува на банерот каде ќе биде свирката. А гледам дека заинтересираноста за ова е многу мала. Што е ова бе луѓе? Ја мислев има квалитетни металци тука.
OK OK Моја грешка. Ми се испомешаа, многу свирки наеднаш беа закажани затоа изгледа :)
Него мислам дека има доволно заинтересираност и ќе има доста луѓе и од внатрешноста. За октомври нема закажано ниеден друг концерт сега засега

Се потпалив :D 4 death бенда, мора да вреди за парите што ке ги лупнам. А знам дека сам ке идам.

Сепак ќе биде во Кастро а не во МКЦ. Само уште три недели остануваат до концертот. Спремајте се...

Најверојатно цената на билетот ќе биде 600 денари. Можеби напрв поглед ќе помислите дека е скапо , ама размислете четири бенда, од кои три се од надвор...Не се пропушта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom