Империјата на Ефто се шири!!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Најбољи момент на сајт ми е кога ќе видам банер со огромен фонт "ВАШАТА РЕКЛАМА ТУКА"!!! ;)

Хаос жив. Во рок од 30 минути најдов повеќе грешки отколку линкови на сајтов. Ефтиме, никако не престануваш да ме смееш! :)

7d5c5f61.jpg

ee764713.jpg

9371fb55.jpg

Изгледа Ефтим не знае баш англиски, или го мрзело да преведува.

365cd05c.jpg

b2dce410.jpg

Не знаев дека и кинези доаѓаат на сајтот на Ефтим?

9b84eeee.jpg

А, црнците се нација бе Ефтимчо? Назад во трето одделение ама овој пат без врски.

Мистичен напиша:
По национална припадност белец, црнец, азиец.... ;)

Како да му објаснеш сега? Како да не се убиеш од смеење? Како да не фатиш сеир на вакви ванаби типови кои сакаат да бидат нешто, а се најобични фејкери. Патетика.

Само многу пострашно е непознавање на елементарни работи и мислење дека црнците се нација. Назад во трето и без врски!

Не ми се верува, се изнасмеав! Зошто не е во Чек дис аут темава? Или сериозна е работава?:raz:

Луѓе...ние се смееме на Ефтимчо ама дефинитивно зад никот женскамк стои друга личност.Јас се регистрирав и барав женски регистрирани последните 28 дена и видов дека она и таму е регистрирана женскамк.....дури и префериран пол ставила дека бара женско

Аман ептен бил неписмен човеков, изгледа ja отвори темава за да му ги најдеме грешките...Кајгана бета тестери во поход!:)

Мистичен доколку го познаваш на било каков начин типов, дај ми некоја подетална информација :nerv: :icon_lol:

П.С. Ако случајно деновиве извесниот Ефтим биде брутално претепан до работ на смртта, немам ништо поврзано со горенаведеново барање. :lazgo::pos:

_|Sp|DeR|_ напиша:

остај ти транссексуалци, ефто да те корегирам пиши таму со фонт 99

Јас сум НЕПИСМЕН
:pos: :pos::pos::pos::pos:

треба сајтот да му њњњ.хумор&сатира.ком.мк дефинитивно !

abre go izedovte covekot od kade znaete.Mozda narocno izigrava budala
te bre da bide centar vnimanie
ali od ova po golem horor amin

Леле нека го симнат сајтот од серверот аман :pop: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom