Bidikov
Server guru
Ај малце приберете речници/хормони и јазик ... ќе плачете кога ќе ве санкционирам ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro be druze, sankcioniraj me, brise me, slobodno, ne ti se mesam, ne ni mozam da ti se mesam, tvoja rabota e.Ај малце приберете речници/хормони и јазик ... ќе плачете кога ќе ве санкционирам ...
Paaaaaa.... baranje legitimitet na pogresno mesto..... dudlanje.... utki vo biranjeto na kadri.... poslusen e..... i taka..... sirok spektar na profesii .Imer Selmani,hmmm Quark brate koja profesija go znaeshe ovoj podobro?
Eeee ova ne mi e jasno.dobro mislite vie...no ocigledno deka se plasite...selmani e jak politicar
Eeee ova ne mi e jasno.
Zosto jas bi se plasel od Selmani? Sto e toj... jak dzudist, bokser, revolveras, bombas.....????! Sto?
Pa prakticiram sozivot be brate.А бе шо си го зајадил човекот?
Ваков бил, онаков бил...
Како Македонците станувате ебаго...![]()
ај олади малку.
во уставот на Република Македонија пишува дека сите сме исти.
Такви приказни дека ти како антички Македонец, темелот на белата раса си нешто повреден од другите народности во земјата, можеш да одиш кај твојот пастир во штабот и таму да свршувате на такви муабети.
според уставот
од слободно изразената волја на граѓаните на Република Македонија на референдумот од 8 септември 1991 година, како и од историскиот факт дека Македонија е конституирана како национална држава на македонскиот народ во која се обезбедува целосна граѓанска рамноправност и трајно сожителство на македонскиот народ со Албанците, Турците, Власите, Ромите и другите националности кои живеат во Република Македонија