Име си е име

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
АКО НЕКОЈ ГО НАЈДЕ ФИЛМОТ НА ТОРЕНТ ИЛИ НА НЕКОЈА СТРАНА ОД КАДЕ ШТО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛЕГНЕ БЕСПЛАТНО ВЕ МОЛАМ ДА ГО СПОДЕЛИТЕ СО ЧЛЕНОВИТЕ НА ФОРУМОТ ИЛИ АКО НЕСАКААТ ДРУГИТЕ ДА МИ ГО ПРАТЕТЕ БАРЕМ МЕНЕ. ЗАПАМТЕТЕ ГО ОВА ЗАТОА ГО ПИШУВАМ СО ГОЛЕМИ БУКВИ.:toe:

Odlichno pomina premierata na filmot vo Washington. Ova e golem uspeh za Makedonskata kauza!

Blagodarnost do Evrejskata zaednica vo chija sala se odrzha premierata na filmot, vo centarot na gradot (16ta ulica).

Vo polnata sala imashe i mnogu grchki provokatori od tipot "Lambros" koi drzhea govori namesto da postavuvaat prashanja za vreme na diskusijata otkako beshe prikazhan filmot, no bea diplomatski "secheni" od moderatorot.

Leka-poleka se shiri visitinata.

http://www.anameisaname.com/

.

Браво за луѓето. Поголеми Македонци од многу луѓе родени во Македонија

Мислам не е спомнат Александар Билбилов којшто е извршен продуцент на филмот. Еве еден ненормално интересен текст од типот што мислам дека ја има истата поента ко филмот (барем според она што го видов од трејлерот и ТВ репортажите)

Macedonia’s “name” issue: a UN Sponsored Hostage Negotiations

Филмот бара спонзори за емитување во Македонија. Македонци рабудете се!
На услугата со услуга се враќа, не е чесно доколку се забораваат сите оние кои добронамерно ни помогнале и ни помагаат. :smir:

Само да ве известам дека успешно помина и премиерата на филмот во Сиднеј. Деновиве филмот има премиера и низ другите австралиски градови. Филмот ми се допадна, режисерот патува низ цела Македонија и прави интервјуа со Македонци. Има вклучено и актери, пејачи, политичари и други граѓани. На крајот на филмот имаше околу пола саат прашања од публиката кон режисерот и продуцентите. Кажаа дека филмот ќе се промовира и во странство и дека се во потрага по спонзори за емитување во Македонија и дека преговарале со некоја од нашите ТВ станици за да го емитуваат филмот. Инаку низ Австралија гејците постојано протестираат против филмот како демек промовирал "расни" навреди и бил националистички. Ако нека се лутат, да знаат дека вистината ќе биде кажана! Исто морам да го пофалам и екипажот на филмот, после филмот останаа да разговараат со сите луѓе и да им одговараат на прашањата на заинтересираните.

Честитки за успешната промоција и во Сиднеј.... само напред ! :bravo::oeoeoe:
Се надевам дојдоа голем број од ВИП гостите кои беа планирани, луѓе кои навистина треба да го видат филмот и научат нешто од него. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom