Па да! Иначе зборам за 1в1 ако имаш боље препорака кажи. Само знам дека со fury и helix крипа ко ненормален додека противникот не зима крип! А за 4в4, 5в5 има други тактики!Battle Fury на Axe ? Да, имба си.
Ti be samo da se kurcis si naucil a?Лешар, Лина, Енигма, Бане, Варлок сите супортери. Порано играв со тепачи, ама глупаво ми е веќе да правам трипл килс =))
Прва работа, Stun-от е од 1-200dmg random. Втора работа, не реков дека работи против секој херој тоа, на крај краева, како и да го build-аш chaos-от, Nerubian пак ќе ги има тие магии и тешко ќе се убива, И голема е веројатноста и дека ЌЕ те убие. Втора работа, ако не играш против херој што има Manaburn, Blinkstrike-от е И ТЕ КАКО корисен за бркање + 120dmg плус. Меѓутоа, ти ги знаеш овие работи ама мора да пишуваш вакви работи за да не испадне дека дошол некој на твојава територија и пишува ствари за твојата игра. Еве ти од мене еден алпаузSo ima pametno u toa da imash stun od 1-2 sekundi max so prai 50 dmg i da imash mana za blink strike," da si go brkal do koa sakash" koa tipot nema da bega tuku ke te zgazi od mavanje? aj tepaj Nerubian assasin taka..na 8 lvl ima fix empale i 3 lvl manaburn a moze i 3ta da jaca zaso si mele...i 1 lvl ulti...ti i se dzitkash so bs i stun i pustas...ona empale mana burn,kotek,zadnja,kurci palci,Mrtov si.