Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Ipod Touch 3 генерација, земав сега нешто апликации да симнам пошто одамна не сум го користел, арно ама скоро сите бараат 6 или 7 iOs, а 3ката поддржува само до iOs 5 нели.
Дали има некој начин како да ги филтрирам некако апликацииве да ми се покажуваат кои можам јас да ги користам? Или па некој совет кај да барам апликации само до iOs 5...

Здраво.Не знам дали треба да пишам тука но се надевам некој ќе ми помогне.Би била благодарна.Имам iPhone 4 и секогаш фотографиите од телефонот ги префрлам преку my computer , влегувам во iPhone и правам copy - paste . Така направив и овој пат но на пола процес пишуваше некој си вид error . Од тогаш на било кој компјутер да се ставам за да ги префрлам фотографиите ми го препознава iPhone-от но кога ќе влезам нема ништо , празен фолдер. Пробав со Action Centar и Troubleshooting зошто искрено многу многу не се разбирам . Ми вели PSI Memory Controller doesn't have a driver i Hardware changes might not have been detected. Пробав да симнам PSI Memory Controller , ама некако безуспешно.Така е кога човек не се разбира. Се надевам некој ќе помогне , ви благодарам . :(

Здраво.Не знам дали треба да пишам тука но се надевам некој ќе ми помогне.Би била благодарна.Имам iPhone 4 и секогаш фотографиите од телефонот ги префрлам преку my computer , влегувам во iPhone и правам copy - paste . Така направив и овој пат но на пола процес пишуваше некој си вид error . Од тогаш на било кој компјутер да се ставам за да ги префрлам фотографиите ми го препознава iPhone-от но кога ќе влезам нема ништо , празен фолдер. Пробав со Action Centar и Troubleshooting зошто искрено многу многу не се разбирам . Ми вели PSI Memory Controller doesn't have a driver i Hardware changes might not have been detected. Пробав да симнам PSI Memory Controller , ама некако безуспешно.Така е кога човек не се разбира. Се надевам некој ќе помогне , ви благодарам . :(

Каков ерор? Што пишуваше?

http://support.apple.com/kb/HT4083 види ваму пишува.Дека не знам на што оперативен ти работи ПЦ-то.

Го покажува ајфонот во комјуетр ама неможам да го отворам да пренесам слики. Имал некој таков проблем? Инсталирано и апдејтирано итунес, друго усб кабелче пробано исти проблем... На 3-4 комјутери истиот проблем.

НЕКАКОВ НАЧИН ДА НАПРАВАМ DOWNGRADE ? :(

Имаш зачувано SHSH? И на кој ајфон? Ама чим прашуваш, 99% не ни знаеш што се SHSH, што значи, немаш :D

Имаш зачувано SHSH? И на кој ајфон? Ама чим прашуваш, 99% не ни знаеш што се SHSH, што значи, немаш :D
знам шо е shshs , неам зачувано го купив со иос7 и 4ка е...
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 10:50 ---
Него можам ли да симнам shsh blobs

знам шо е shshs , неам зачувано го купив со иос7 и 4ка е...
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 10:50 ---
Него можам ли да симнам shsh blobs

Не можеш.

има ли некој тука со ајфон 5 тмобиле , да го прашам нешто

??

Ми падна денес Ipod -от на земја и ми се појавија едни сиво-плави линии на екран (на сликата подоле). Какво му е чарето, треба да се мења екран или што? И ако треба да се мењава колку пари идат за тоа?
21alduo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom