Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо... у Safe Mode истото се случува со звучникот, сигурно е хардверски. Да се распрашам каде што како колку чини и да се надевам дека нема да треба колата да ја продавам за да го поправам..
Фала ти Корун

Ова декодирањето со сидија може без оригинал картичка да се направи или неможе ?

Друже, од вчера нешто не ми работи вај фај от. Не се конектира на ниеден вајрлес.Пробав со sync. пак исто?

Што си пробал со Sync? Си инсталирал нешто преку Cydia пред некој ден?

Пробај рестартирај го ајфонот. Ако пак не сака, ресетирај Network Settings

Ultrasn0w Fixer for iOS 6 will only work for iPhone 4 and iPhone 3GS users, and supports the following basebands:
  • 01.59.00
  • 04.26.08
  • 05.11.07
  • 05.13.01
  • 05.12.01
  • 06.15.00
Еве кој baseband е подржан ... ова за 3гс и 4

Можно ли е даимам некој вирус на телефонот:cautious: сам дасипраќа пораки на интернационални броеви, и од месецов да си врти, кај нив у 6саат сабајле.
Сега гледамдетална сметка,нема шанси сум спиела тогаш...
И тоа ни повеќе ни помалку број од Британија,минута 46 денари,ма немојдаме јебеш.
Им спреамам приговор,ама да не ме подлажаткажете ми има ли таква шанса некоја?
Не ми се смејте само, не с разбирам затоа прашувам.
Ама секој месец по 10 днари ме подкраднуваат, ај си викам, ама овој месец ја претераа...

Можно ли е даимам некој вирус на телефонот:cautious: сам дасипраќа пораки на интернационални броеви, и од месецов да си врти, кај нив у 6саат сабајле.
И тоа ни повеќе ни помалку број од Британија,минута 46 денари,ма немојдаме јебеш.
Ама секој месец по 10 днари ме подкраднуваат, ај си викам, ама овој месец ја претераа...
На вип ли си?

Aко си на т-мобиле тоа е нормално на мене секој месец го крадат по 100-150 ден со душа чекам да ми прекине договорот.

На iPhone 3g 4.0.1 не можам да отворам Facebook, преку Safari ми крашнува цело време, а FB App бара понов iOS.
Ве молам ако знаете да ми кажете некој начин како да отварам ФБ на ајфонот.

На iPhone 3g 4.0.1 не можам да отворам Facebook, преку Safari ми крашнува цело време, а FB App бара понов iOS.

Стави си 4.2.1

Стави си 4.2.1
Освен апгрејд на iOS, Facebook може да се користи и преку Ace for Facebook апликацијата и преку UC Browser.
Дури и побрзо е од официјалната апликација на ФБ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom