Ништо... у Safe Mode истото се случува со звучникот, сигурно е хардверски. Да се распрашам каде што како колку чини и да се надевам дека нема да треба колата да ја продавам за да го поправам..
Фала ти Корун
Фала ти Корун
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pepsi?!![]()
Ова декодирањето со сидија може без оригинал картичка да се направи или неможе ?
А кој е нормален Modem Firmware за iPhone 4 ?
Друже, од вчера нешто не ми работи вај фај от. Не се конектира на ниеден вајрлес.Пробав со sync. пак исто?Да биде под 04.12
Друже, од вчера нешто не ми работи вај фај от. Не се конектира на ниеден вајрлес.Пробав со sync. пак исто?
На вип ли си?Можно ли е даимам некој вирус на телефонотсам дасипраќа пораки на интернационални броеви, и од месецов да си врти, кај нив у 6саат сабајле.
Сега гледамдетална сметка,нема шанси сум спиела тогаш...
И тоа ни повеќе ни помалку број од Британија,минута 46 денари,ма немојдаме јебеш.
Им спреамам приговор,ама да не ме подлажаткажете ми има ли таква шанса некоја?
Не ми се смејте само, не с разбирам затоа прашувам.
Ама секој месец по 10 днари ме подкраднуваат, ај си викам, ама овој месец ја претераа...
Aко си на т-мобиле тоа е нормално на мене секој месец го крадат по 100-150 ден со душа чекам да ми прекине договорот.Можно ли е даимам некој вирус на телефонотсам дасипраќа пораки на интернационални броеви, и од месецов да си врти, кај нив у 6саат сабајле.
Сега гледамдетална сметка,нема шанси сум спиела тогаш...
И тоа ни повеќе ни помалку број од Британија,минута 46 денари,ма немојдаме јебеш.
Им спреамам приговор,ама да не ме подлажаткажете ми има ли таква шанса некоја?
Не ми се смејте само, не с разбирам затоа прашувам.
Ама секој месец по 10 днари ме подкраднуваат, ај си викам, ама овој месец ја претераа...
На iPhone 3g 4.0.1 не можам да отворам Facebook, преку Safari ми крашнува цело време, а FB App бара понов iOS.
Ве молам ако знаете да ми кажете некој начин како да отварам ФБ на ајфонот.
На iPhone 3g 4.0.1 не можам да отворам Facebook, преку Safari ми крашнува цело време, а FB App бара понов iOS.
Ве молам ако знаете да ми кажете некој начин како да отварам ФБ на ајфонот.
Освен апгрејд на iOS, Facebook може да се користи и преку Ace for Facebook апликацијата и преку UC Browser.Стави си 4.2.1