Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Го средив му ставив IOS 3.1.3 со јаilbreak и се се врати во нормала фала многу.Да прашам уште нешто, iOverclock што е преку Winterboard функционира ли навистина или.... ?

Ги убрзува анимациите на телефонот

Другар, во постов направи 143 грешки...

Прво, неговиот не е ни ајфон туку е iPod без 3G а не па 3GS
Второ, whited00r е модифициран 3.1.3 фирмвер.
Трето, на iPhone 3GS можеш да ставиш се што можеиш и на iPhone 4S т.е. се што излегло до сега, а не само до 4ка.
Четврто, цитатов кој знае кој го пишал, битно не е во право.
Јас сум на iOS 5.0.1 на iPhone 3GS и работи подобро од било кој претходен фирмвер.

Батали го тоа Whited00r и стај си нормален џеилбрејкуван iOS 3.1.3 и би требало се да ти е во ред.

Па тоа е одлично ако е така супер ако ти работи не е секој експерт како тебе.

има некој што ке се најде да ми искочи во пресред со мочаниов таблет? некој што се разбира со андроид и општо со таблети ?

Дали може на HTC wildfire s и HTC explorer да инсталирам IOS ?

Дечки колку обично ви трае батеријата на iphone 4\4s?. Мене на 4s за ден и пол ми се празни скроз, дали е некој проблем или?. Телефонот ми е пред една недела купен.

Дечки колку обично ви трае батеријата на iphone 4\4s?. Мене на 4s за ден и пол ми се празни скроз, дали е некој проблем или?. Телефонот ми е пред една недела купен.

Сите телефони на тач толку траат. (зависи и што правиш, како правиш, колку правиш, светлина на екран...)

Сите телефони на тач толку траат. (зависи и што правиш, како правиш, колку правиш, светлина на екран...)

Ок, тоа и сакав да прашам дали вообичаено за толку време се празни батеријата.

Да не знае некој дали излезе unlock за 5.0.1 baseband 05.16.05, 3GS 8GB, 39 недела 2011 година, овие се со нов Toshiba модем и неможе да се отклучат, сеуште...
Барам на интернет ама ништо.

Да не знае некој дали излезе unlock за 5.0.1 baseband 05.16.05, 3GS 8GB, 39 недела 2011 година, овие се со нов Toshiba модем и неможе да се отклучат, сеуште...
Барам на интернет ама ништо.

Не и нема ни да излезе за се што е над 05.13.04.

Имаш само една опција, а тоа ти е да кренеш на 06.15.00 (iPad Baseband), да изгубиш GPS засекогаш ама ќе добиеш Unlock.

Не и нема ни да излезе за се што е над 05.13.04.

Имаш само една опција, а тоа ти е да кренеш на 06.15.00 (iPad Baseband), да изгубиш GPS засекогаш ама ќе добиеш Unlock.

Сигурно е само GPS? Некои се жалат дека изгубиле и мрежа, wifi...
(за поновите, со toshiba modem што се)

Сигурно е само GPS? Некои се жалат дека изгубиле и мрежа, wifi...
(за поновите, со toshiba modem што се)

За GPS е 100% сигурно, а за другиве зависи од “среќата“ што ќе ти се падне.

КВЕШЧН? ... земав ајфон 4 од т-мобајл .... сакам да користам ВИП картичка на него... КАКО ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom