Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јас сакам да ја купам 4-ката од т-мобиле, а да користам на вип. Од каде да знам(проверам) дали воопшто може да се отклучи

Тој може да се отклучи со Gevey Sim картица, мислам дека се по 1000 ден. тие

Еве јас сакам да ја купам 4-ката од т-мобиле, а да користам на вип. Од каде да знам(проверам) дали воопшто може да се отклучи

Купуваш Гивеј Турбо Сим и завршена работа. Јас незнам што се замараш околу тоа толку многу. Појди во било која приватна мобилара имаат.

Може некој да ми прати линк со цена од Ајфон 4 (значи не 4с) од Америка УСА, нов, при пејд или само телефон, колку иде цената?

Епа и јас зборував за 4, поточно за 4с. Значи може и од Америка овде да се користи, се разбира ако претходно се отклучи? :)

Епа и јас зборував за 4, поточно за 4с. Значи може и од Америка овде да се користи, се разбира ако претходно се отклучи? :)

Ако купиш отклучен, тогаш да, во спротивно не.

Нов, неотпакуван Iphone 4G 8Giga, можат да се најдат по 300$ во Америка.
Во план сум да земам т.е. да ми донесат ... зборот ми е, дали вреди да се дадат толку со оглед на тоа дека е 8гига...или да им барам од 16г или 32г ?

фала однапред :)

Нов, неотпакуван Iphone 4G 8Giga, можат да се најдат по 300$ во Америка.
Во план сум да земам т.е. да ми донесат ... зборот ми е, дали вреди да се дадат толку со оглед на тоа дека е 8гига...или да им барам од 16г или 32г ?

фала однапред :)

Зависи што ќе правиш, мене ми е ПРЕМАРЛКУ тоа.

Здраво...значи ме интересира нешто околу iPhone 4...
-Да не должам многу.. ми нудат iPhone 4 од американска база во Авганистан, за багателна цена (105$), што у превод би дошло нешто помалку од 5000 ден.
-Самата помисла iPhone 4, нов, без договор за тие пари некако не ми иде, па ме интересира дали некој е запознаен со оваа ситуација и дали постои стварно таква можност... оваа прилика ја иам на некој начин преку некој кој работи со нашиве војници на незнам какви мисии таму и често патува па ме интереисра дали е стварно толку евтин iPhone 4 таму по американските бази или некоја превара е у питање... фала однапред

-Да не должам многу.. ми нудат iPhone 4 од американска база во Авганистан, за багателна цена (105$), што у превод би дошло нешто помалку од 5000 ден.
-Самата помисла iPhone 4, нов, без договор за тие пари некако не ми иде, па ме интересира дали некој е запознаен со оваа ситуација и дали постои стварно таква можност... оваа прилика ја иам на некој начин преку некој кој работи со нашиве војници на незнам какви мисии таму и често патува па ме интереисра дали е стварно толку евтин iPhone 4 таму по американските бази или некоја превара е у питање... фала однапред

Too good to be truth ... најверојатно е кинез

И јас помислив да не е кинез, али типот е војник, од оние базите што се у Авганистан вика ке го донесе, башка да се бламира за 100 долари и да донесе кинез?!

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4

-Еве нов 8гб за 99 долари али со договор...

И јас помислив да не е кинез, али типот е војник, од оние базите што се у Авганистан вика ке годонесе, башка да се бламира за 100 долари и да донесе кинез?!

Е ако е Американец типот и малце ако се разбира од мобилни ке дознае дали е оригинал или кинески така да ако е оригинал телефонот гледај нарачај едно 100 комада :)

Имам исто таков телефон од иста таква база ама 300$, погледни на амазон колку се и сам. Е сега ако сака да го продаде зашто не е задоволен или го има земено на некој попуст а неверувам дека таа цена некогаш ја имал мозе и да има за таа цена

Појма немам стварно, утре ке зборам со човекот пошто овие денови патува и ке се врати одма, јас мислам дека се работи за оваа понуда: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4
-Али ова е со договр на овие американскиве провајдери, а мислам дека декодирања за нив и такви ствари нема... дај боже да е стварно така... едино да почекам и да видам...100 долари ко ке видиш вреди да се ризикува...
-А ти како си задоволен со твојот, и имаше ли некакви проблеми со декодирања и сл. ?

Пробувам апдејт на ипхоне 3г и застанува на итунес со грешка 1015. Сега е на верзија 3.1.3 па сакам да одам на 4.2.1 што моЗе да биде проблемот. Официјален апдејт спуштам преку итунес директно и пак исти проблем.

:facepalm:

Пробувам апдејт на ипхоне 3г и застанува на итунес со грешка 1015. Сега е на верзија 3.1.3 па сакам да одам на 4.2.1 што моЗе да биде проблемот. Официјален апдејт спуштам преку итунес директно и пак исти проблем.

:facepalm:

Ама знаеш ли дека побрз ќе ти биде ако е на постара верзија. Е сега ако си сакаш понова верзија некои работи + тогаш апдејтувај го, а за проблемот незнам што можело да му биде. :( Но би ти препорачал да не го апдејтуваш, поспор ќе ти биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom