хехехе вчера ми се случи тоа.. лап топот ми беше на кревет и јас само ја потпрев главата на перница "колку да ги одморам малце очите" и сум заспала неприметно...
имам заспано само 1 пат.. не дај боже да не се случи пак ми останаа печати од тастатурата на лицето ... јбг лоша работа.. зш демек да ги смирам очите ... и кога ќе се разбудам 5 наутро
Заспав само еднаш иако повеќе пати ме фаќало дремка кога читав вицови што го постираат а веќе ги има по 100-ти пат и кога отварам тема Логови, така да ако неможам да заспијам отварам таму и готов сум.
Не. Ако ми се случи некогаш тоа, а моите ме видат... Е тогаш мислам дека доживотно ќе ми биде забранет пристап на ПЦ. Така да, пу, пу, скраја нека е. :pop:
Ми се десило да приспијам...онака 2 минути... да ме фати дремка што викаат...и после се разбудувам гасам компјутер и легнувам во кревет...
Сеуште немам заспано да се убијам од спиење, а и не ни сакам да ми се деси...хаха не е позитивна ствар...
Ми се случи еднаш кога го форматирав лаптопот, му инсталирав ХП и по форматот се заебавав со драјверите, па си реков ајде и програмите да ги инсталирам. И си заспав така, во кревет, со него на мојот стомак . Сега си има 7, не се замарам со драјвери а и не ни заспивам.
Освен овојпат, никогаш не сум заспала пред ПЦ. Веднаш штом ќе почнат да ме печат очите или да ми се приспива, се паркирам во кревет.
Одамна, 6-7 години сигурно има
Се изнасмеав сам со себе кога ми текна ))
Работев во нет кафе ама бааги заебано ми беше работното време... од 6 навечер до полноќ + далеку многу од дома + последниот бус за накај дома во 00:15.
И ко и секогаш, затварам набрзинка, и ми избега автобусот. Такси тоа време да фатев до дома, 30 километри сигурно има, ми се виде скапо. И ај викам ќе се вратам на работа, ќе посурфам до сабајле, порничи нешто ово-оно на 64Kbps, и сабајле со бус кај 8 саат ќе тргнам накај дома.
У меѓувреме кај 5-6 сум си прилегнал на биро, да одморам малку... и кога станав 1 саатот попладне
Ми се има десено али одамна беше бев пијан и со цел памет ќе седам на пс.Поседов десет минути и одеднаш главата сама ми падна на тастатура се разбудив после саат време и си реков што барам ја тука?Некако го изгасив и ласта у кревет арно шо не ме видоа моите драми бев таа вечер
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.