Имате ли заспано пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Дали ви се случило некогаш да заспиете пред компјутер? Мене досега (фала богу) не ми се случило. Па ајде отворете се тука. :)

Да .... војска ме имаа земено в команда да пишувам извештаи и ред други глупости .... вечерта бев на студенска лапидариус и сабајлето запав на сред пишење

Шамарот по тил од мајорот ( и забрана за викенд 2 месеци ) ме врати во нормала :)

да ми се има еднаш случено да заспијам на тастатурата :toe::pijan:

Да, имам заспано многу пати пред компјутер... лап топот на кревет со мене, дал гледајќи филм (ако се рачуна), или нешо работејки за школо или надвор од школо... ми се десило и сред разговор на мсн да ме снема... т.е. да чекам додека врати личноста назад да удрам на партија спиење...
Последен пат беше, зборејки на мсн, завршив па нешо се занимавав додека ми се јават да се видиме на кратко пред зграда со пријател... за тоа време досадувајки се ја наведнав наназад глаата и со отворена уста и лап топот на нозете, телефонот на гради и задремав...:nesum:

Досега се уште не, не сум бил така удобно сместен за тоа да го направам.

Не сум заспал.А вие што сте заспале, не ве разбудил звукот од повеќе стиснати копчиња на тастатурата?:)

Ми се има случено да заспијам пред компјутер.Ама тоа за мене не е нешто чудно пошто секаде можам да заспијам ако сум преморена..на столче,во автобус :pos2::pos2:

Да сум заспал, кога бев преморен од тренингот, па легнав со главата на бирото и задремаб малку:toe:

ne mi se e slucilo pred kompijuter da zaspijam :pos2::pos2::pos2:...........moze da zaspijam sedejki.......:pos2::pos2::kesa:

Досега фала богу не ми се има случено, а и не планирам. :nenene:

скоро секој 2 ден ми се дешава :toe:, најчесто ко ќе глеам филм стално заспивам до лап топ

Досега не а одсега незнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom