Имате ли заспано пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување
еднашка имам заспиено на тастатура дека немав спиено 2 дена, ама само пола саат спиев

Имате ли заспано пред компјутер?
Броење пред заспивање.
Ден или ноќ.
Кога последен пат сте заспале пред 12?
Се измочавте денес и ако да колку пати?
Пролет или есен?
Дожд или снег?
Да се пуши или не?
После јадење цигара или вода?
Што правите кога се будите?
Што правите пред да заспиете?

Има ли крајјјјјјјјј?

Што гледате во овие теми кои се полнат со коментари со брзина на светлината? Извинете на испадов, ама не можев да одолеам.:nesvest:
Продолжете ...:jaj:

јас тешко во кревет заспивам, а пред компјутер уште потешко

Пред ПЦ не, али додека ми бил уклу4ен ПЦ то Да, али тоа се десило додека сум лежел на кревет, а ПЦ то било на другиот крај од собата, така да НЕ.. =)

иначе не сум заспал до са пред пц посто не окапувам толку многу,аа луѓево неможат да си заспијат во сопствениот кревет, а не па пред пц :tapp:

Јас никогаш не сум заспал пред компјутер, мислам и никогаш не спијам кога сум на компјутер, никогаш не ми ни се приспива... :)

Да, да... Имам заспивано и тоа играјќи WOW. Ловејќи риби во Танарис (качував fishing), а и неклку пати у AV :):):):) Тие што ме разбраа, топ :)

Да, бев камењ пијан и седнав на мсн (љољ) и заспав

Повеќе пати. :) Последен пат беше кога играв WoW, чекав со грифончето да прелетам, од Bloodmyst на Azuremyst, или обратно, нешто така беше. :)

Еднаш како заспав пред компјутер во 4 саат. И кога се разбудив имав 14 пораки( на мсн):pos2:

Само еднаш, дур седев на мсн и си реков ај ќе се потпрам само и се будам по неколку сати глеам ми пишале љуѓево, јас сум се изнаспала...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom