Jas sum sh*ptar, i ne, nemam prijateli albanci. Strictly underground.
Давај ваму маицата Шверцери после ќе ти поверувам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sum sh*ptar, i ne, nemam prijateli albanci. Strictly underground.
Сакам многу работи. Си ја сакам фамилијата на прво место. Ги сакам дечињата што ме поздравуваат кога се возиме во лифтот. Сакам да се возам со моторот. Премногу сакам животни и природа. Сакам оружје, сакам наука, сакам да научам руски јазик. Сакам да имам многу пари, работам на тоа.А да си го трошиш животот на сакање некого, кој било, наместо на мразење некого?
Мислам, која е смислата да живееш со негативна енергија? Што ќар имаш од тоа?
Во секој случај,не ми е до нивното добро утро ни ден ни вечер,само сакав да кажам како стојат работитепа и ти шо ги топкаш такви. е ја да им бев не ги рецкам ни 2%. верувај дека не ти е дојдено до нивното ДОБРО УТРО![]()
Ќе ме извиниш на речникот, ама ти си бил тотално ограничен, неможеш да ја согледаш разликата помеѓу реалисти, луѓе што животот ги начил на некои основни критериуми - и некакви си патриоти.
Доста замараш со соросоидни изреки, ставови и фекалии, читај што се пишува, не иди одма контра на секој што ќе го испрља името на тие твоите искривени имагинарни пријателчиња што ги браниш.
Темава смрди на типично американско ситком сценарио кај што главните ликови пробуваат да докажат дека не се расисти со тоа што имаат црнец пријател, само шо овде се збори за националност и албанци.
Сакам многу работи. Си ја сакам фамилијата на прво место. Ги сакам дечињата што ме поздравуваат кога се возиме во лифтот. Сакам да се возам со моторот. Премногу сакам животни и природа. Сакам оружје, сакам наука, сакам да научам руски јазик. Сакам да имам многу пари, работам на тоа.Си ги сакам пријателите.
Сакам да плачат мајките албанки како што плачеше мојата Мајка Македонка кога ги убија 5те деца за Велигден!
Да ,имам другар албанец,кој не сака ни да слушне за војната 2001 и за таквите работи ,едноставно вели то го направија оние заостанатите и мене не ме интересира btw татко му учествуваше во конфликтот 2001 од кај нас .
Не се сите исти како што ги прикажуваат ,а некои се![]()
Темава смрди на типично американско ситком сценарио кај што главните ликови пробуваат да докажат дека не се расисти со тоа што имаат црнец пријател, само шо овде се збори за националност и албанци.
едит: Се е океј само не им праите лице на форумов дека не им ја хејтате националноста и не сте генерализатори, а чим се спомне рамковен да се терете “Мртов ши*тар - добар ши*тар“
едит2: Sussaro is bringing long posts back...i like it
Ај прашај го дали би ми ја искосил тревава у двор за џабе. Ако стварно е толку вреден, би сакал и мене да ми биде пријател.<Eden ama vreden, if ya know what I mean...DD
Нема гајле, ќе те фатам за раче и ќе доеш со мене во домот на едно од семејствата кои гледаа у живо на те-ве, интернет, како цела една нација ги брани убијците на нивните деца. Нив ќе ги прашаш ова.
Мешањето баби и жаби и играњето расипан телефон, им делува на неопитните како сигурно тло во теми кои не ги разбираат.
До кога со вакви медиокритетски поенти (кои тоа не се)?
Зошто секој кој дигнал глава, одма го обвинувате за национализам, негативност или омраза.
Дали можеби ќе ти бев по ќеиф ако при ваква една 2012-та, кажев дека Албанците се супер?
Ќе бев позитивен?
Објективниот посматрач би рекол дека при ваква една година, доколку го кажев болдираното, ќе бев необјективна кукавица што од немоќ или страв, израмнува џелати со жртви.
Не ги мразете Албанците, бидете објективни!