Имате ли пријатели Албанци?

• Креатор на темата Креатор на темата Berov
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да си го трошиш животот на сакање некого, кој било, наместо на мразење некого?
Мислам, која е смислата да живееш со негативна енергија? Што ќар имаш од тоа?
Сакам многу работи. Си ја сакам фамилијата на прво место. Ги сакам дечињата што ме поздравуваат кога се возиме во лифтот. Сакам да се возам со моторот. Премногу сакам животни и природа. Сакам оружје, сакам наука, сакам да научам руски јазик. Сакам да имам многу пари, работам на тоа. :) Си ги сакам пријателите.
Сакам да плачат мајките албанки како што плачеше мојата Мајка Македонка кога ги убија 5те деца за Велигден!

па и ти шо ги топкаш такви. е ја да им бев не ги рецкам ни 2%. верувај дека не ти е дојдено до нивното ДОБРО УТРО ;)
Во секој случај,не ми е до нивното добро утро ни ден ни вечер,само сакав да кажам како стојат работите:confused:

Ќе ме извиниш на речникот, ама ти си бил тотално ограничен, неможеш да ја согледаш разликата помеѓу реалисти, луѓе што животот ги начил на некои основни критериуми - и некакви си патриоти.

Доста замараш со соросоидни изреки, ставови и фекалии, читај што се пишува, не иди одма контра на секој што ќе го испрља името на тие твоите искривени имагинарни пријателчиња што ги браниш.

Шо ги научил животот бе, они да не се тепале со Албанци и не одам само јас контра, прочитај ги сите мислења, јас си кажав мое и одма сите рипнаа ко ретардирани со намера да ми докажат нешто шо уствари не ми е ни битно.

некој си ја земал за срце темава..

Ок, нема везе...да не ја шириме ептен работава....твој став, нема повеќе да пробувам да ти укажам дека грешиш...да не почнам да кажувам примери од маало, ептен офтопик ќе отидам.

Темава смрди на типично американско ситком сценарио кај што главните ликови пробуваат да докажат дека не се расисти со тоа што имаат црнец пријател, само шо овде се збори за националност и албанци.

едит: Се е океј само не им праите лице на форумов дека не им ја хејтате националноста и не сте генерализатори, а чим се спомне рамковен да се терете “Мртов ши*тар - добар ши*тар“

едит2: Sussaro is bringing long posts back...i like it

Темава смрди на типично американско ситком сценарио кај што главните ликови пробуваат да докажат дека не се расисти со тоа што имаат црнец пријател, само шо овде се збори за националност и албанци.

A ти Абед од Комјунити изгледа си :icon_lol:

Да ,имам другар албанец,кој не сака ни да слушне за војната 2001 и за таквите работи ,едноставно вели то го направија оние заостанатите и мене не ме интересира btw татко му учествуваше во конфликтот 2001 од кај нас .
Не се сите исти како што ги прикажуваат ,а некои се :)

Слабо. Ама не би имал ништо против албанки на пример :coffee:

Сакам многу работи. Си ја сакам фамилијата на прво место. Ги сакам дечињата што ме поздравуваат кога се возиме во лифтот. Сакам да се возам со моторот. Премногу сакам животни и природа. Сакам оружје, сакам наука, сакам да научам руски јазик. Сакам да имам многу пари, работам на тоа. :) Си ги сакам пријателите.
Сакам да плачат мајките албанки како што плачеше мојата Мајка Македонка кога ги убија 5те деца за Велигден!

Плачеше и мајката на другарка ми, која е мешавина од Ром и Турчинка.
Не посакувај ниту една мајка да плаче, огнот со оган не се гаси.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 01:50 ---
Да ,имам другар албанец,кој не сака ни да слушне за војната 2001 и за таквите работи ,едноставно вели то го направија оние заостанатите и мене не ме интересира btw татко му учествуваше во конфликтот 2001 од кај нас .
Не се сите исти како што ги прикажуваат ,а некои се :)

А тоа е најинтересно, имаше припадници на полицијата и АРМ кои се приклучија кон УЧК, но имаше и такви што останаа лојални на РМ.
Е, можда после го јаделе, ама во тоа време беа мобилизирани и албанци кои не беа воопшто дел од редовната војска.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 01:53 ---

едит: Се е океј само не им праите лице на форумов дека не им ја хејтате националноста и не сте генерализатори, а чим се спомне рамковен да се терете “Мртов ши*тар - добар ши*тар“

едит2: Sussaro is bringing long posts back...i like it

Јок, јас генерално ги нејќам. Дифтари се.
Не сум им јас крива што сами си ја создале таа слика за себе.
Ради мнозинството постои таква генерализација, и греота е малцинството добри и квалитетни меѓу нив.
Колку луѓе тука биле на свирка на Бени? Или тој е помалку ши*тар?

Нема гајле, ќе те фатам за раче и ќе доеш со мене во домот на едно од семејствата кои гледаа у живо на те-ве, интернет, како цела една нација ги брани убијците на нивните деца. Нив ќе ги прашаш ова.

Мешањето баби и жаби и играњето расипан телефон, им делува на неопитните како сигурно тло во теми кои не ги разбираат.

До кога со вакви медиокритетски поенти (кои тоа не се)?
Зошто секој кој дигнал глава, одма го обвинувате за национализам, негативност или омраза.
Дали можеби ќе ти бев по ќеиф ако при ваква една 2012-та, кажев дека Албанците се супер?
Ќе бев позитивен?
Објективниот посматрач би рекол дека при ваква една година, доколку го кажев болдираното, ќе бев необјективна кукавица што од немоќ или страв, израмнува џелати со жртви.

Не ги мразете Албанците, бидете објективни!

Послушај ја еднаш Владата, описмени се, жити се.
Кој тоа рече дека Албанците се супер бе?
Оди лечи се, искрено.
Се расправам со човек што не знае ни да чита, јас сум си крива, тоа е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom