Имате ли MP3-плеер/iPod/дискмен и сл. и каков е?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.244
Поени од реакции
964
Локација
Скопје
Слушате ли музика на преносни уреди како MP3/MP4 плеер, iPod, дискмени...? Како изгледа, која марка е (тука може и слики)?
Кажете и некакви карактеристики, како колку MB/GB има, интересни функции и сл.

Jas imam belko mp3, marka Apacer, nemam slika, ama mn e ubavko na izgled, lici na iPod i mn mislat deka mi e iPod, no za zal ne e, ama mn si go sakam, ne odam nikade bez nego, ne se dvoam od nego, i duri ednas mi bese vo dzeb od pozadi i zaboraviv i sednav i malku go napuknav,no za sreka nisto ne mu e raboti- ke zaplakav za malku ko vidov sto napraviv, ima memorija 1 GB, no moze da se stavi memoriska karticka i to.

Jа имам и мп3 и мп4 и дискмен и вокмен. :)
Карактеристиките ќе ви ги кажам покасно, идам сеа во школо. :helou:

Имам SE W(alkman)850:) тој ми служи за слушање музика:)

Imam iPod Classic (6 gen.) so 80 GB HDD.

Up to 20,000 songs, up to 25,000 photos, up to 100 hours of video, or some of each.

ipodclassic.jpg

76524886.jpg

Имам еден кафеав вокмен, ептен стар... марка Panashiba :pos: :pos: :pos: , ама сеуште ми работи. Радио имаше, ама тоа откажа.

Имам дискмен- Philips... има скип протекшн, фактички- ако го удриш нема да престане да свири како многу други дискмени.

И пред 2 години си земав мп3 плеер- не пишува шо марка е на него, а не се ни сеќавам :Ѕ , знам дека препекав за да го купам и се окозив- 3600 беше и како и секогаш кога ќе купам нешто, за месец излегува 10 пати подобро со иста цена.
Како и да е, од време на време слушам на него, само малце ми се поремети радиото...

Ја не можам од дома да излезам без плеерот, а као за беља баш денес не ми е дома. :) Иначе имам Sony NW-E005, као флеш меморија изглеа, 2 гига си има, си се пуни на USB и многу ми е практично. И така.

Слушам музика на мобилен.Иам едно мп3-мп4 Quart од брат ми ама за кур не го бива.

И јас слушам музика на мобилен, среќа ми се погоди со јака батерија и држи 3-4 дена со по 5-6 саати дневно музика. Иначе имав и МП3 дискмен али ми го расипаа....

W550i Ми служи за слушање музика.950 mAh се доволно за 4-5 дена.

Da imam, kinesko Mp3 2gb ima malo ekrance ama vrsi rabota

Sony mp3 diskman
Sony mp3 player NW-105 512mb
iPod clasic 5G 60Gb

msi1zf9.jpg

Вака изгледа мојот MP3-плеер, претходно слушав музика на телефонот ама ми се зезнаа и слушалките и мемориската, инаку плеерот е далку помал и потенок отколку што е на сликава, инаку беше 2700 во Германос, лани летото. Се е супер, и со просторот сум задоволен (512 мегабајти) само ме нервира што не можам да ги слушам кои песни јас сакам туку мора да одам една по една за да стигнам до саканата, инаку има и радио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom