Имам проблем со Msn и Facebook!

• Креатор на темата Креатор на темата Jove_T
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Пред два дена кога се обидов да се приклучам на мсн не можеше и се приклучив од на братми, а потоа кога пробав на facebook и таму неможев да се логирам и го сменав пасвордот и потоа се логирав но сите пријатели и пораки ми се избришаа .Потоа кога се обидов да ги додадам старите пријатели ми вика нешто дека не можи
1tazen4.gif
,а еве денес повторно истиот проблем неможам да се логирам на facebook.А истото ова се со МСН-от и со facebook-от се направи и кај братми.
Го преинсталирав компјутерот,го сенирав и со касперски ама ништо,пак исто и плус во мојот профил на facebook имаше додадено некој 3 слики кој јас ги немав додадено едната од gta мислам беше,другата од rapidshare логото и третата непамтам.
Би ве замолил доколку знаете за помош околу ова да ми помогнете барем msn да си го вратам затоа што го користам долго време.!!!???
ЕДИТ: Згрешив требаше во интернет и мрежи да ја отворам преместетеја таму.

За контактите неможе да не ти стојат тие ти се од мејлот и да ти се избрише мснто
инаку пробај од друк компјутер да видиш дали ке се уклучи ако се уклучи тогаш имаш вируси или нешто блокира а ако не се уклучува од друг комп... тогаш или некој ти го хакнал мејлот и ти избуричкал пасфорт и слично али најдобро ако можеш да влезеш во мејлот тогаш смени го пасфордот и така ке се управи поззз

За контактите неможе да не ти стојат тие ти се од мејлот и да ти се избрише мснто
инаку пробај од друк компјутер да видиш дали ке се уклучи ако се уклучи тогаш имаш вируси или нешто блокира а ако не се уклучува од друг комп... тогаш или некој ти го хакнал мејлот и ти избуричкал пасфорт и слично али најдобро ако можеш да влезеш во мејлот тогаш смени го пасфордот и така ке се управи поззз
И јас си мислев да не се вируси ама не се,го преинсталирав компјутерот и пак исто.Му пратив е-маил на:
HTML:
https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs
и сега очекувам одговор.

Што е проблемот кај мене кога го уклучам мснт направам сигн ин и таман се уклуче и веднаш се исклучува

И јас си мислев да не се вируси ама не се,го преинсталирав компјутерот и пак исто.Му пратив е-маил на:
HTML:
https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs
и сега очекувам одговор.
Готово ми вратија одговор и го решив проблемот така што го ресетирав пасвордот.

Мене на последната верзија не ми се пушта камера,исто и кај други се јавува тоа.Мислам дека е полн грешки новиот мсн :/

Имам проблем

Го форматирав компјутеров и сега не можам мсн да инсталирам

имам интернет и на мозила и на експлорер ама ако стартувам инсталација ова ми излегува

Untitled-2%20copy.jpg
wol_error.gif
Оваа слика е намалена. Кликнете тука за ја видите во оригиналната големина, која изнесува 770x655.
Untitled-2_copy.jpg

Help :S

Пробај од друг компјутер да се најавиш ако и од таму неможе тогаш некој ти го хакнал мсн-то и фејсбук-от. Ако од друг компјутер може тогаш е работата до твојот компјутер. Имаш вируси или нешто до компјутерот е. Првин дефрагментирај го ако повторно несака, пробај со формат, ако повторно е исто однеси го на сервис сигурно ќе откријат што е проблемот. Ако и тогаш е исто џитни го компјутерот преку прозор и купи си нов:pos2:Се шалам на сервис сигурно ќе откријат:wink:
Поздрав

Имам проблем

Го форматирав компјутеров и сега не можам мсн да инсталирам

имам интернет и на мозила и на експлорер ама ако стартувам инсталација ова ми излегува

Untitled-2%20copy.jpg
wol_error.gif
Оваа слика е намалена. Кликнете тука за ја видите во оригиналната големина, која изнесува 770x655.
Untitled-2_copy.jpg

Help :S

Друже и мене кај еден другар ова излегуваше падната беше страницата на мајкрософт,така да ке почекаш некое време ке ти се слегне.

Што е финтава со фејсбуков, дефаултната верзија ми е англиската, а одвреме на време ми ја прикажува француската па сам ми се одлогирува.. па кога требам да се логирам ми ја дава исклучиво француската верзија.. пред неколку саати приметив дека сите меилови од хомтаил сандачето ми се префлиле во deleted.

Вирус ќе да е?

Што е финтава со фејсбуков, дефаултната верзија ми е англиската, а одвреме на време ми ја прикажува француската па сам ми се одлогирува.. па кога требам да се логирам ми ја дава исклучиво француската верзија.. пред неколку саати приметив дека сите меилови од хомтаил сандачето ми се префлиле во deleted.

Вирус ќе да е?

Или и некој друг го користи, се логира на твојот профил па те дупи :)

Сега ја добивам оваа грешка:

Non connecte(e)
Veuillez vous connecter pour continuer.

Samo ja li ima problemi so Facabuko deneska ili i drugite imat ? Ne moam nikako da se logiram , duri ne mi ja ni otvara stranata , samo bel ekran gleam celo vreme .. :S

p.s Postoi li nacin da se blokira i odblokira FB i kako , da ne moze da se otvara ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom