Пред два дена кога се обидов да се приклучам на мсн не можеше и се приклучив од на братми, а потоа кога пробав на facebook и таму неможев да се логирам и го сменав пасвордот и потоа се логирав но сите пријатели и пораки ми се избришаа .Потоа кога се обидов да ги додадам старите пријатели ми вика нешто дека не можи
,а еве денес повторно истиот проблем неможам да се логирам на facebook.А истото ова се со МСН-от и со facebook-от се направи и кај братми.
Го преинсталирав компјутерот,го сенирав и со касперски ама ништо,пак исто и плус во мојот профил на facebook имаше додадено некој 3 слики кој јас ги немав додадено едната од gta мислам беше,другата од rapidshare логото и третата непамтам.
Би ве замолил доколку знаете за помош околу ова да ми помогнете барем msn да си го вратам затоа што го користам долго време.!!!???
ЕДИТ: Згрешив требаше во интернет и мрежи да ја отворам преместетеја таму.

Го преинсталирав компјутерот,го сенирав и со касперски ама ништо,пак исто и плус во мојот профил на facebook имаше додадено некој 3 слики кој јас ги немав додадено едната од gta мислам беше,другата од rapidshare логото и третата непамтам.
Би ве замолил доколку знаете за помош околу ова да ми помогнете барем msn да си го вратам затоа што го користам долго време.!!!???
ЕДИТ: Згрешив требаше во интернет и мрежи да ја отворам преместетеја таму.