Има ли фудбалери на форумов и во кои клубови играат?

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување
До минатата сезона во Хоризонт Турново (младинци) од оваа сезона во ФК Илинден (дива лига бате :D ).

:pos:

скопје играат - да си направиме во Бт а??

и јас така мислам..само нема кој да организира иначе изгорен сум да маниме некое фудбалче помеѓу нас кајганаџииете во бт...:D

Играм во Челси, во младите категории. Ме најми Мурињо пред 5-6 години, уште некоја година па влагам во прв тим со Тери и компанија. :icon_lol:

и јас така мислам..само нема кој да организира иначе изгорен сум да маниме некое фудбалче помеѓу нас кајганаџииете во бт...:D
уште имам мака со коленото - пролетта ги истегнав лигаментите никако не можам да се вратам иначе ќе му одевме и Ск,ќе си бевме Зелени :)

уште имам мака со коленото - пролетта ги истегнав лигаментите никако не можам да се вратам иначе ќе му одевме и Ск,ќе си бевме Зелени :)

Брат и јас имам мака со лигаментите но мислам за овие скопјаните можевме да му одрежевме неколку лекции по фудбал:D:D

Абе читам све сте биле играчишта, ама заради повреда сте се откажале :) Ееееех какви играчи ќе имавмо да не ве згазеа повредите :):)

Брат и јас имам мака со лигаментите но мислам за овие скопјаните можевме да му одрежевме неколку лекции по фудбал:D:D
Ако играте во БТ да се договорите појќе души , јас сум од Прилеп и блиску сме вака со релацијава :D , кажете ќе идам јас ;)

:pos:

скопје играат - да си направиме во Бт а??

Што не кажите вие бе токмаци едни....немало кој да организира....има како нема. Еве почнуваме да се собираме. Уште неколку души ќе се приклучат и ќе се собериме. Малку да се повежбаме и ќе им одиме на скопјаниве да ги изделкаме :D

Абе читам све сте биле играчишта, ама заради повреда сте се откажале :) Ееееех какви играчи ќе имавмо да не ве згазеа повредите :):)

ко требаше не игравме за пехари - сеа допрва малце потешко.....ќе ви го врачиме на почеток само да не поштедите :)

Важно е да си у УЧК и тогш си бранител, не знам у која постава ќе играм, прва или втора :pos:

ЈАс не сум некое играчиште:D и сеуште играм мал фудбал вака по теренчињата кога сум во можност и покрај тоа што имам проблеми...ама можам да ви се пофалам во играта страшно наликувам Рикелме:D:D

ЈАс не сум некое играчиште:D и сеуште играм мал фудбал вака по теренчињата кога сум во можност и покрај тоа што имам проблеми...ама можам да ви се пофалам во играта страшно наликувам Рикелме:D:D
Абе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времето :) Прашањево беше дали има уште активни што се на форумов, што играа у некој клуб моментално :)

Абе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времето :) Прашањево беше дали има уште активни што се на форумов, што играа у некој клуб моментално :)
Ја да продолжев сеа во мајнц ќе браневв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom