G
_Ghost_
Гостин
А ќе ми објасни некој кој се тие црвените и плавите??..освен ако не е заебанција??
106 страни објаснување
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ќе ми објасни некој кој се тие црвените и плавите??..освен ако не е заебанција??
скопје играат - да си направиме во Бт а??
уште имам мака со коленото - пролетта ги истегнав лигаментите никако не можам да се вратам иначе ќе му одевме и Ск,ќе си бевме Зелении јас така мислам..само нема кој да организира иначе изгорен сум да маниме некое фудбалче помеѓу нас кајганаџииете во бт...![]()
уште имам мака со коленото - пролетта ги истегнав лигаментите никако не можам да се вратам иначе ќе му одевме и Ск,ќе си бевме Зелени![]()
Ако играте во БТ да се договорите појќе души , јас сум од Прилеп и блиску сме вака со релацијаваБрат и јас имам мака со лигаментите но мислам за овие скопјаните можевме да му одрежевме неколку лекции по фудбал![]()
скопје играат - да си направиме во Бт а??
Што не кажите вие бе токмаци едни....немало кој да организира....има како нема. Еве почнуваме да се собираме. Уште неколку души ќе се приклучат и ќе се собериме. Малку да се повежбаме и ќе им одиме на скопјаниве да ги изделкамеи јас така мислам..само нема кој да организира иначе изгорен сум да маниме некое фудбалче помеѓу нас кајганаџииете во бт...![]()
Абе читам све сте биле играчишта, ама заради повреда сте се откажалеЕеееех какви играчи ќе имавмо да не ве згазеа повредите
![]()
ЈАс не сум некое играчиштеАбе читам све сте биле играчишта, ама заради повреда сте се откажалеЕеееех какви играчи ќе имавмо да не ве згазеа повредите
![]()
Абе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времетоЈАс не сум некое играчиштеи сеуште играм мал фудбал вака по теренчињата кога сум во можност и покрај тоа што имам проблеми...ама можам да ви се пофалам во играта страшно наликувам Рикелме
![]()
Ја да продолжев сеа во мајнц ќе браневв.Абе чисто сумњам дека има некој што сака фудбал, а што не тренирал на времетоПрашањево беше дали има уште активни што се на форумов, што играа у некој клуб моментално
![]()