I'm here without you baby...

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Bas me interesira sto bi napravile, koga bi go izgubile sakaniot,i ne ste mu kazale nekoj raboti sto treba da gi znae,bi ostanale bez nego.... kako e najlesno da se utesite,dali bi sobrale hrabrost da mu se javite ili bi ostavile da tece od den za den....:back:

Ako e izgubeno, izgubeno e....samo pazi pomalce da te boli

Almighty Nane напиша:
Bas me interesira sto bi napravile, koga bi go izgubile sakaniot,i ne ste mu kazale nekoj raboti sto treba da gi znae,bi ostanale bez nego.... kako e najlesno da se utesite,dali bi sobrale hrabrost da mu se javite ili bi ostavile da tece od den za den....:back:

мислам дека најдобро е сите карти да бидат на виделина :wink:
значи ако сметам дека тој треба да знае нешто-би контактирала со него и би разјаснила се....
а за утешувањето-би можело да ме утеши само фактот дека сеуште има надеж да бидеме заедно..:toe:

i'm here without you babe but you're still with mi in my dreams....хаха најверојатно би му се јавила да му кажам што ми лежи на душа,а он како ке си го сфати тоа....у секој случај тоа нема да биде молење за да бидеме повторно заедно:toe:

..and It's quite good to be on my own,really.
Who needs a man anyway....meh,I'm not frustrated...
I just want to keep it modern:)

Јас би и се јавил и би и кажал. Па после што биде нека биде!

ауу.. епа најпаметно е да му се јавиш,и да му кажеш и да разјасните се.. И јас сум и истава ситуација, знам дека лесно е да се каже јави му се,ама тешко е да се направи тоа... сакам да му се јавам..али нема:nesum:..!!! (сепак зависи од ситуацијата) :|

Без разлика на се што би се случило понатаму, мој личен став е дека се што сакаш да му кажеш на некому треба да му кажеш,без разлика на последиците. Во секоја врска треба да постои искреност инаку тоа и не би била некоја врска. Препуштајќи и се на случајноста можеш само повеќе да изгубиш. Откако ке си кажеш се што имаш да кажеш ти преостанува само да уживаш во друштво на твоите најдобри пријатели кои нема да те осудуваат за она што си го направил.

|_EmKA_| напиша:
ауу.. епа најпаметно е да му се јавиш,и да му кажеш и да разјасните се.. И јас сум и истава ситуација, знам дека лесно е да се каже јави му се,ама тешко е да се направи тоа... сакам да му се јавам..али нема:nesum:..!!! (сепак зависи од ситуацијата) :|

se slozuvam so tebe zosto sekogas postoi strav deka toj posle razgovorot nema nisto da napravi a ti sakas da mu "svetne" sijalickata i da se smirite:) kraj kraeva ako te saka i toj treba da prevzeme inicijativa neli:smir:

Almighty Nane напиша:
se slozuvam so tebe zosto sekogas postoi strav deka toj posle razgovorot nema nisto da napravi a ti sakas da mu "svetne" sijalickata i da se smirite:) kraj kraeva ako te saka i toj treba da prevzeme inicijativa neli:smir:
Види вака , еден таков разговор не се прави за да се смирите , немој да чекаш на машко да му светни , на машко му се црта , или биди директна или не се мачи.
Јас од друга страна ваков муабет само би праела од себичност , да се истурам , искажам и тој ми должи да ме сослуша . Муабет без цел да го вратам него сакам да си кажам што ме мачи за полесно да пајкам..

Bas me interesira sto bi napravile, koga bi go izgubile sakaniot,i ne ste mu kazale nekoj raboti sto treba da gi znae,bi ostanale bez nego.... kako e najlesno da se utesite,dali bi sobrale hrabrost da mu se javite ili bi ostavile da tece od den za den....
Од гордост нема да ги кажам, имам и јас образ за зачувување. :toe:

PSYtisfaction напиша:
Од гордост нема да ги кажам, имам и јас образ за зачувување. :toe:
A како ќе се справиш после со јанѕата која нема да престане да те јаде? Ќе можеш мирно да спиеш знаејќи дека ако си го кажала тоа што останало недоречено би имале шанси да се смирите?
Нормално, под претпоставка дека си ја изгубила личноста што ја сакаш.

Јебеш гордост, би му кажала се што имам, и потоа на него би оставила да одлучи дали и после кажаното ќе бидеме разделени или не.
Ама подобро да си ја олеснам душата и да знам дека ако сме се разделиле, тоа не било заради нешто што не сум го кажала.

Скулгрл напиша:
A како ќе се справиш после со јанѕата која нема да престане да те јаде? Ќе можеш мирно да спиеш знаејќи дека ако си го кажала тоа што останало недоречено би имале шанси да се смирите?
Нормално, под претпоставка дека си ја изгубила личноста што ја сакаш.

Јебеш гордост, би му кажала се што имам, и потоа на него би оставила да одлучи дали и после кажаното ќе бидеме разделени или не.
Ама подобро да си ја олеснам душата и да знам дека ако сме се разделиле, тоа не било заради нешто што не сум го кажала.
Скул, не реков дека тоа моето е правилен начин да се постапи. :icon_lol:

Точно, ќе ме јаде јанѕа, можно е да пропуштам нешто што сум можела да го имам. Ама ако му се отворам, и притоа не ми пријде „у сусрет“, и само напразно сум собирала храброст да му кажам, а на крајот ќе останам пак без ништо, и само ќе си ја погазам гордоста затоа што ќе бидам одбиена... Тогаш подобро ќе си премолчам.

Јебига, немам г`з да превземам толку големи ризици. :icon_lol:
Особено ако он не пројавува ни најмала заинтересираност која би ме поттурнала да му кажам... Ќе си преќутам и ќе попатам малце во себе додека не ми помине ко на врапче. :)

Кукавица сум бе, шо. :pos:

[FONT=&quot][/FONT]I'm here without you baby but your still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time...

Zavisi od poveke faktori, zavisi od toa kako ste go izgubile partnerot, zavisi od cela situacija. No sepak mislam deka e podobro se da se kaze sto ima da se kaze, otkolku da sedis i da se mislis sto bi bilo koga bi bilo...

Jas bi mu se javila, bi ja podgurnala gordosta, za ponataka da ne se kaem za nekoi raboti, bi napravila toa sto e vo moja moznost...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom