Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дивајн напиша:Се трудам општо во животов да дадам до знаење кој колку ми значи ... лоша е дадената ситуација, па не би сакала да ја почувствувам на своја кожа. Но, доколку би ми се случило тоа ...
Не би му се јавила да му кажам што не сум му кажала до тогаш, во никој случај. Можеби ќе патам и ќе ме копка, но ќе биде тоа една казна за мене што сум оставила некажани работи кои резултирале со крај на таа врска. И јас како Псај, имам гордост и би ја зачувала во тие моменти. Незнам зошто, но мислам тоа јавување неможе да се сфати од другата страна поинаку освен како обид за смирување, а јас тоа не го правам ... како што кажав, ако сум згрешила и не сум се потрудила на време, памет за друг пат ...
Almighty Nane напиша:se slozuvam so tvoeto mislenje no sepak e premnogu strogo, ako go sakas...a ako ti se izvini za toa sto toj go zgresil bi popustila?
da, vo pravo si ama za zal tie nasi 5 minuti doagaat po 1 godina ili podolgo koga veke nemame nie sto da kazaeme:nenene:JuveFan напиша:Послем големата љубов што ќе ја изгубиме си мислиме дека доволни ни се уште 5 минути за да ги кажеме сите работи. Тие 5 минути ќе бидат само мала утеха, но сепак ќе останат уште многу работи не кажани.
Almighty Nane напиша:da, vo pravo si ama za zal tie nasi 5 minuti doagaat po 1 godina ili podolgo koga veke nemame nie sto da kazaeme:nenene:
pa ako e taka togas po raskinuvanje nema ni da sakam da mi se vrati.ako ne mi bilo ubavo so nego zosto da sakm da mi se vratiSCORPIO__20 напиша:Никогаш не посакувај да е како некогаш
:helou::back:
Almighty Nane напиша:Bas me interesira sto bi napravile, koga bi go izgubile sakaniot,i ne ste mu kazale nekoj raboti sto treba da gi znae,bi ostanale bez nego.... kako e najlesno da se utesite,dali bi sobrale hrabrost da mu se javite ili bi ostavile da tece od den za den....:back:
Не е секогаш така, не е некое правило дека немаш што да кажеш и после една година. Обично работите кои не сме ги кажале ни тежат, па се присутни подолго време и чекаат да дојде момент (без разлика дали ќе имаш сеуште чувства или нема да имаш).Almighty Nane напиша:da, vo pravo si ama za zal tie nasi 5 minuti doagaat po 1 godina ili podolgo koga veke nemame nie sto da kazaeme:nenene: