Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
не бе не, кога не ме сака не ме сака!
Спремен бев и испитот да го баталам, ама џабееее : (((((((((((

Ма кога несака несака....

Толку имав мерак да одам али курац :place:
И некои вакви имаат среќа и ќе добиваат, а сто посто нема шанса да дојде од Могорче :facepalm:
yyryry.png
ЕДЕН НА ТАБЕЛАВА МИ Е СМРТЕН НЕПРИЈАТЕЛ!!!!!!!! :@ :@ :@
Ќе се обесам мајке ми... :@
Suicide_hanging_by_CaptainBoneDaddy.jpg

Леле бе не ми се верува..претходниот пат се потпишав со кирилична поддршка,а извлекоа еден со исто име и презиме како моето само на латиница потпишан..сеа латинично се потпишав а извлекоа некој на кирилица потпишан : ( ебате среќата.... џабе и партиска книшка и се... :((((((((((((((((((
:)

Ма кога несака несака....

Толку имав мерак да одам али курац :place:
И некои вакви имаат среќа и ќе добиваат, а сто посто нема шанса да дојде од Могорче :facepalm:
yyryry.png

Не се нервирај нема да го пуштат на граница, не па во сала ;)

Јас не аплицирав после тие педерски работи што се десија вчера сабајлето на железничка, нека си идат партиските војничиња, не планирам да се брукам за една карта.

Me mrzi da pravam printskrinovi od mobilen pa da obelezuvam, go vidovte na pocetok toj sto ostavil cela adresa i grad kaj mesto? :pos:

Со среќа на сите извлечени, претставете не како и досега, макар и за последен пат на ова ЕП. Може и ќе ни се поклопат коцките.

Само не кењајте дека е партиски оти по ова што го гледам со сигурност тврдам дека не е ! нека им се со среќа на тие што добија !

Srekno na izvlecenite...Ako ne si kupis karti kako ja za Nish,ne se nadevaj na sreka!:)Barem jas ja nemam,posebno ne vo vakvi igri~:)

не бе не, кога не ме сака не ме сака!
Спремен бев и испитот да го баталам, ама џабееее : (((((((((((
Биди среќен, ем нема да се нервираш ако те вратат, ем ќе си го положиш испитот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom