Ајде бе не анализирајте!102 Никола Јовановски Скопје
103 Гоце Јовановски Скопје
166 Влатко Атанасов Штип
167 Кирил Самарџиоски Прилеп
168 Мики Атанасов Штип
случајност м !?
пак видов 4-5 души што се партиски активни, барем од мојот крај...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бе не анализирајте!102 Никола Јовановски Скопје
103 Гоце Јовановски Скопје
166 Влатко Атанасов Штип
167 Кирил Самарџиоски Прилеп
168 Мики Атанасов Штип
случајност м !?
пак видов 4-5 души што се партиски активни, барем од мојот крај...![]()
А најтрагично е што еден од тие беше објавил дека ќе оди за Белград, па други му беа коментирале дека нема да може бидејки е малолетен, па сега гледам го нема статусотЗнаеш како иде тоа, ќе им пратат линк на ФБ ќе си пополнат на заебанција а пола од нив нема ни да одат. Треба да си кретен да се пријавиш а не намераваш да идеш, или пак си оневозможен да идеш. Пример дете некое се пријавува од Валандово а нема кој да го донесе од железничка...
Ќе видиме. Стружани не ги чепкај се е можно со нив. Мада стварно се далекуОвие нема шанси да дојдат! Луѓево си се играат.
972 Jovche Spaseski s.Lozhani Struga
919 Јасмин Ќазимоски с.Лабуништа
Нека ги продаваА најтрагично е што еден од тие беше објавил дека ќе оди за Белград, па други му беа коментирале дека нема да може бидејки е малолетен, па сега гледам го нема статусот![]()
Ајде среќен пат и убаво да си поминеш, да ме одбереа мене ќе одевме заедно, ама ништо.Мене ме одбрајаНекој од Охрид шо ќе одит?
Ајде бе не анализирајте!
![]()
Среќен пат и чекаме сликииииииииииииииииииииииМене ме одбрајаНекој од Охрид шо ќе одит?
Нема шала цело могорче е за ВМРО мора еден за цело село , па пак да гласаат на другите избориод Могорче
![]()