ИКИ или ИНФО?

• Креатор на темата Креатор на темата acika92
  • Време на започнување Време на започнување
Ице хендрикс: бидејки се положува со 10 бода математика затоа го презапишав, а оваа година со нова асистентка која предава на 4годишните студии е бетер од лани...преку колоквиуми само 6 мислам положија (така статускво?), а лани мислам дека имаше барем 30% преку колоквиуми(така јане?)

Јанко за тоа дека не постојат работни места за ики и инфо до некаде и си у право, ама со инфо (со 3 години) според мене повеќе шанси имаш да бидеш внесувач на код од проект кој е сработен, менаџиран, диктиран од икијаш. се согласувам со некој погоре кој кажа оти многу е битно индивидуално кој како ке напредува. и секој со својата среќа, нели :)

- ИНФО ФОРЕВР

п.с. положив ООП (најверојатно со 7 или 8 ако ми дае михајлов бодови од лабараториски) - не е за гордеење информацијава ама се фалам :)

па да софтвер ми е идеата за занимавање понатака а сега преокупација ИКИ или ИНФО и матура секако :P тешко било математика викаат па мора да се учи :D

Ице хендрикс: бидејки се положува со 10 бода математика затоа го презапишав, а оваа година со нова асистентка која предава на 4годишните студии е бетер од лани...преку колоквиуми само 6 мислам положија (така статускво?), а лани мислам дека имаше барем 30% преку колоквиуми(така јане?)

Јанко за тоа дека не постојат работни места за ики и инфо до некаде и си у право, ама со инфо (со 3 години) според мене повеќе шанси имаш да бидеш внесувач на код од проект кој е сработен, менаџиран, диктиран од икијаш. се согласувам со некој погоре кој кажа оти многу е битно индивидуално кој како ке напредува. и секој со својата среќа, нели :)

- ИНФО ФОРЕВР

п.с. положив ООП (најверојатно со 7 или 8 ако ми дае михајлов бодови од лабараториски) - не е за гордеење информацијава ама се фалам :)

Пааа, нема врска. Може таква генерација сте се погодиле. Нас лани Сања ни беше асистентка, а она иде во пакет со професорката Билјана Јолевска Тунеска. Предаваше на инфо и на уште една паралелка... мислам Б паралелка беше, така да не ти држи муабетот:)

А некој инфо да е внесувач на код на некој од Ики... НИКОГАШ!!! Проект менаџер може да е било кој, ама тој било кој треба да е со кликер и ИСКУСТВО, а не со ики диплома. Така да дипломата тука не игра улога.

Ти со инфо ако подобро се снаоѓаш, ако си поискусен, ако подобро ги делегираш обврските и знаеш подобро да раководиш со тимот, тебе ќе те стават за проект менаџер или некој од ики што нема врска од животот и е ограничен со паметот?

па да софтвер ми е идеата за занимавање понатака а сега преокупација ИКИ или ИНФО и матура секако :P тешко било математика викаат па мора да се учи :D

Нема бегање од математика... Секаде е присутна.

Работава е Магаре или Змија?

Не ти ја сфаќам споредбава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom