Икариам - "Играта на боговите"

Дали е оваа тема на место?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Јас сум во алијанса само заради трејдање на ресурси со другите иначе можам и сам.За алијансите највероватно ќе праам алијанса и ке праам само прашувам дали некој ќе сака да влезе во неа.

П.С.Ако никој нејќе џабе ќе ми е :toe:

играв ја порано на алфата у .ба бев у првите 100.... и бев еден од првите со по 4 града и после беше дојдел еден ненајаван пач за среќата ( морав гувернова сегде 4 лвл да имам ) и сегде ми беше паднала ептееен среќата... ( у минус со луѓе одев ) после оправив се некако ама па здосади ми и деф ја чина..

mnogu vreme treba da se igra
i eden grad da imas a ne 4 5 6
kako se igra koja e tajnava
jas ja mavam eve ama mnogu vreme treba

mnogu vreme treba da se igra
i eden grad da imas a ne 4 5 6
kako se igra koja e tajnava
jas ja mavam eve ama mnogu vreme treba

главниот град ке си го разградуваш, а во другите ке си зголемиш левел на town hall-от за да има луѓе во рудникот да ги ставаш да работат, warehouse за ресурси повеќе да собираш и tavern за луѓето да ти бидат среќни и ке носиш вино кога треба и сите ресурси ке ги праќаш во главниот град....

ime moze li da smenam na gradot
po greska polis mi e

ime moze li da smenam na gradot
po greska polis mi e

кликни на Town Hall и под тие што се Research, Military, Diplomacy има едно Rename и от тука ке се снајдеш натаму. И Polis секој нов град така е "крстен"

Јас сум во алијанса само заради трејдање на ресурси со другите иначе можам и сам.За алијансите највероватно ќе праам алијанса и ке праам само прашувам дали некој ќе сака да влезе во неа.

П.С.Ако никој нејќе џабе ќе ми е :toe:
ако сме на исти сервер ке размислам.

ако сме на исти сервер ке размислам.

Абе ја сум на www.ikariam.org Свет theta.Странава ја пишувам зашто има уште една и има многу помалку играчи, таа е www.ikariаm.ba или така нешто па мислам дека ова треба да го знаете

кликни на Town Hall и под тие што се Research, Military, Diplomacy има едно Rename и от тука ке се снајдеш натаму. И Polis секој нов град така е "крстен"
ajde objasni mi poveke

ajde objasni mi poveke

а бе кога ке пуштиш да го гледаш градот...Горе десно нели има Towns, Military, Research, Diplomacy. И кога ке кликнеш на тоа Town Hall 1,5cm под Research има едно такво бледо напишано Rename и ке кликнеш таму, па ке пишеш како сакаш да ти се вика градот и кликаш ок и....готоооов си

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom