Икариам - "Играта на боговите"

Дали е оваа тема на место?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас сум во алијанса само заради трејдање на ресурси со другите иначе можам и сам.За алијансите највероватно ќе праам алијанса и ке праам само прашувам дали некој ќе сака да влезе во неа.

П.С.Ако никој нејќе џабе ќе ми е :toe:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
играв ја порано на алфата у .ба бев у првите 100.... и бев еден од првите со по 4 града и после беше дојдел еден ненајаван пач за среќата ( морав гувернова сегде 4 лвл да имам ) и сегде ми беше паднала ептееен среќата... ( у минус со луѓе одев ) после оправив се некако ама па здосади ми и деф ја чина..

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
mnogu vreme treba da se igra
i eden grad da imas a ne 4 5 6
kako se igra koja e tajnava
jas ja mavam eve ama mnogu vreme treba

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
mnogu vreme treba da se igra
i eden grad da imas a ne 4 5 6
kako se igra koja e tajnava
jas ja mavam eve ama mnogu vreme treba

главниот град ке си го разградуваш, а во другите ке си зголемиш левел на town hall-от за да има луѓе во рудникот да ги ставаш да работат, warehouse за ресурси повеќе да собираш и tavern за луѓето да ти бидат среќни и ке носиш вино кога треба и сите ресурси ке ги праќаш во главниот град....

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
ime moze li da smenam na gradot
po greska polis mi e

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ime moze li da smenam na gradot
po greska polis mi e
кликни на Town Hall и под тие што се Research, Military, Diplomacy има едно Rename и от тука ке се снајдеш натаму. И Polis секој нов град така е "крстен"

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
Јас сум во алијанса само заради трејдање на ресурси со другите иначе можам и сам.За алијансите највероватно ќе праам алијанса и ке праам само прашувам дали некој ќе сака да влезе во неа.

П.С.Ако никој нејќе џабе ќе ми е :toe:
ако сме на исти сервер ке размислам.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
ако сме на исти сервер ке размислам.
Абе ја сум на www.ikariam.org Свет theta.Странава ја пишувам зашто има уште една и има многу помалку играчи, таа е www.ikariаm.ba или така нешто па мислам дека ова треба да го знаете

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
кликни на Town Hall и под тие што се Research, Military, Diplomacy има едно Rename и от тука ке се снајдеш натаму. И Polis секој нов град така е "крстен"
ajde objasni mi poveke

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
ajde objasni mi poveke
а бе кога ке пуштиш да го гледаш градот...Горе десно нели има Towns, Military, Research, Diplomacy. И кога ке кликнеш на тоа Town Hall 1,5cm под Research има едно такво бледо напишано Rename и ке кликнеш таму, па ке пишеш како сакаш да ти се вика градот и кликаш ок и....готоооов си

Kajgana Shop

На врв Bottom