Баш ме интересира дали има и ако има кои се тие игри што после одреден период на играње можеш да земеш вистински пари за тоа. Дали за продавање на акаунт или достигнување на одреден левел не е битно, битно пари да се извадат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Освен ако не си премногу добар во некоја игра па да вадиш пари од турнири, не знам баш колку можеш да заработиш. Јас на времето за некои итеми во играта Conquer извадив пари, ама не беа тоа некои енормни суми што драстично можат да ти го променат животот. Најди си некоја работа подобро ако сакаш пари да земаш.

Освен ако не си премногу добар во некоја игра па да вадиш пари од турнири, не знам баш колку можеш да заработиш. Јас на времето за некои итеми во играта Conquer извадив пари, ама не беа тоа некои енормни суми што драстично можат да ти го променат животот. Најди си некоја работа подобро ако сакаш пари да земаш.

Ако сакаш да играш цел месец за 2 евра пробај .Тоа за работата се знае, ама наидов на некој пост на фб од некоја игра не знам мислам беше маркет глори или така нешто па баш си реков да видам гејмерите што ќе кажат, а никој не ја спомна неа![]()