Игри на среќа?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
порано играв супер бинго мислам дека се викаше:pos2: и редовно си добивав по 50 денари или по 100 и мноогу се радував..нормално со парите купував др бинго:pos2:....често сум била близу до добивка но не ми се паднала главната награда хехехе..........сега воопшто не следам такви работи, не купувам, не играм......:vozbud::pipi:

Да се разбереме, спортското обложување не е игра на среќа.

Не сум по овие. Имам у неколку наврати бинго играно, али пак за други луѓе било, од пусти мерак бројчиња да заокружувам. :pipi:
Друго ништо, ништо, апсолутно ништо не сум играла.
Да се разбереме, спортското обложување не е игра на среќа.
Корект. Коцка е.

Што ми се деси еднаш во Скопје на плоштадот. Купувам грепка од лотарија на Македонија и гребем 30 ден. (уште една грепка) и така влегов во серија 9 пати!! 9 пати по ред изгребав 30 ден. од истото место.

Ги споив двете теми пошто се потполно исти, дискусијата може тука да продолжи.

Имаме добиено ние главна премија на Супер Бинго. Оттогаш не играме :)

Добро бе, Зеро, се пофали еднаш 2-3 страни назад, мајка му стара, нека ти е честито.

А ... сега, откако почнав да работав во обложувалница, сфатив колку пари луѓето губат, колку не го ценат тоа што го имат, па го стават на коцка. Јас многу ретко уплаќам, еднаш во неделата по 50 денари, многу викаа дека ќе се "заразам"
ама не е така. Друго ... незнам дали во обложувалниците ширум Македонија освен уплата на спортски натпревари има и уплаќање на "кое куче ќе победи - first dog, dog racing" ... е тоа е бато, жива коцка, брза добивка или губење на пари, на секои три минути има нова трка, за тие три минути луѓето уплаќаат кое куче ќе победи, 50 денари минимална уплата, се тркаат шест кучиња (снимка, програма инсталирана на компјутер, пренос на ТВ) и добивката зависи од коефициентот (од 2.5 до 12) и така ... ваши искуства?

Jas igram sportska po nekoj pat ama slabo ide daj kazi ti nekoi "sigurni" utakmici pa da dobieme. :)

Добро бе, Зеро, се пофали еднаш 2-3 страни назад, мајка му стара, нека ти е честито.

А ... сега, откако почнав да работав во обложувалница, сфатив колку пари луѓето губат, колку не го ценат тоа што го имат, па го стават на коцка. Јас многу ретко уплаќам, еднаш во неделата по 50 денари, многу викаа дека ќе се "заразам"
ама не е така. Друго ... незнам дали во обложувалниците ширум Македонија освен уплата на спортски натпревари има и уплаќање на "кое куче ќе победи - first dog, dog racing" ... е тоа е бато, жива коцка, брза добивка или губење на пари, на секои три минути има нова трка, за тие три минути луѓето уплаќаат кое куче ќе победи, 50 денари минимална уплата, се тркаат шест кучиња (снимка, програма инсталирана на компјутер, пренос на ТВ) и добивката зависи од коефициентот (од 2.5 до 12) и така ... ваши искуства?

Абе не се сетив дека сум одговорил па и ти тоа било пред година и 2 месеци :pos:

Ама добро фала ај :pos:

Еј тибам ама сум се смеел :)

Што викаш ова со кучињава, у кладилница беа обележани и броевите на трките вкупно 1000 беаи онака после две три недели пратење гледам пак стигнале трките на 000 и си викам дај ќе ги запишувам кое куче ќе тепа и онака пишав едно 100 трки и чекав пак да дојдат од почеток, и си фаќав така 10ина пати по ред и ме истераа од кладилница( причина сум бил малолетен) али важно се опарив за многу брзо време. А истотака еднаш ми се случи на среќа да погодам кое куче ќе заврши прво, а кое второ, и им собрав тогаш 1900 и си искочив.

Абе не се сетив дека сум одговорил па и ти тоа било пред година и 2 месеци :pos:

Ама добро фала ај :pos:

Еј тибам ама сум се смеел :)

Јас првпат читам.Ај честито, иако може задоцнето, може ги имате потрошено парите.Ех кога беше тоа Супер Бинго, историја:)
Инаку играм спортска ама ептен ретко.Сезоната 2006/07 пишав 7-8 пати и еднаш за малку ќе фатев 2000 ама Манчестер ме турна.И секогаш така и си реков не ги пишувам веќе кај губам пари кај и тие губат.Е нема така:pos2:
И последнава сезона првпат пишав во последното коло и добив.Шуќур.
И Манчестер ги фатив тогаш за првпат:vozbud:

Што викаш ова со кучињава, у кладилница беа обележани и броевите на трките вкупно 1000 беаи онака после две три недели пратење гледам пак стигнале трките на 000 и си викам дај ќе ги запишувам кое куче ќе тепа и онака пишав едно 100 трки и чекав пак да дојдат од почеток, и си фаќав така 10ина пати по ред и ме истераа од кладилница( причина сум бил малолетен) али важно се опарив за многу брзо време. А истотака еднаш ми се случи на среќа да погодам кое куче ќе заврши прво, а кое второ, и им собрав тогаш 1900 и си искочив.

Друже, си имал среќа, и јас ги пишував трките, не се секирај :smir: не се повторуваат, барем кај нас, ехее цела тетратка испишав со комбинации, мислев да ја "пробијам" програмата, ама, ништо :kesa:

Вие луди ли сте бе, јас дневно на кучињата вадам по 500-600 денара ќар, само треба да знааш како да играш. Јас не вложувам на едно куче, јас вложувам на пример на 4 кучиња тоа се 200 денари и зимам 300 и така 5-6 трки по ред и од секоја трка по 100 денара ќар и еве ти една солидна дневница за денес.

Не се заебавајте со кучињата ако не знаете да ги играте ....

Еве ви еден пример ....

Едно типче вчера доаѓа со 300 денари во кладилницата, направи околу 10.000 и потоа пак ги даде сите на кучињата. Заебано е, ако играјте ви кажав како да играте.

П.С Кискино во која кладилница работаш ? :helou:

па интересно е бе и јас одвреме на време знам да уплатам спортска..али ретко:wink: иначе игри на среќа? супер!:wink: не сум играла тоа многу али интересно ми е иначе кај нас обично си играме табланет на пари..по 20 ден. од човек..или ако нешто пуштиме срце по 30 или по 50:wink: (хахх си собирам пари и за такси за до дома..):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom