Игри на среќа?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ако мислите за она праќаш тоа и тоа и влечат имам добиено систем.
На Изи Мизија и тоа :icon_lol:

Nisto ne igram...nitu sum igrala.Ne se smetam za sreklija...taka da zosot da frlam pari za gluposti?Sum kupila grebki duri imase....sum uplatila loto i sportska ama nisto.....
Ne se kajam zosto sum potrosila nekoj denar ama barem vidov deka ne ja biduva :vozbud:

Ништо не играм, не верувам во такви работи. Смешни ми се казината,лотото итн, а оние ствари „испрати x кесички“ ме мрзи да ги собирам и испраќам

Бинго и лото порано цело време играв у тандем со тато:vozbud:. Сега откако нема бинго пишувам еднаш неделно ливче у кладилница колку да разбијам монотонија у животов. А за верување, верувам оти иаме земено некој денар на бингото:smir:

Земам бинго картички, единствено од нашиот ексклузивен застапник за Лотарија на Македонија - Столе Мангата. Викаат дека има среќна рака, па на времето имав добиено 13ка, 14ка во Макпетрол.
И се` уште играм, бидејќи нели - среќата иде одеднаш.

нее бе не играм више нишо од това,ја и среќа,магаре и музика.......никад нишо неам добиено...:kesa:

Пред едно 10 години имав добиено 50 денари на Бингото кое го водеше Игор Џамбазов, излегов на тераса и се дерев на цел глас! :vozbud:

Играв порано кладилница ама сеа полека полека почнав да се откажувам.

спортска играв едно време и сега играм не викам не ама мнооогу поретко за разлика од лани. и што???... ништо колку за занимација, ја веќе многу фатив дека играв :jaj:. имам играно и бинго порано игор џамбазов ко водеше и тука ништо :nesum: е*ате среќата

Порано бинго не ми бегаше терминот ...стандард по 2-3 ливчиња .. имам добиено една 13-ка на супер Бинго ..негде ..450 денари беа ..еден куп 50 денари .. ипак највеќе ми идеше томболино што го водеше Лила .. две 13-ки по 200 ден... гостување во емисија и телевизорче =)

Totaly waisting time... безвезе..

Игри на среќа...хм. Не ги играм само спортска по некогаш инаку интересно е така за занимација.

Ако спортска се смета за игра на среќа ондак да..играм и то бајаги :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom