Игри на среќа?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Tie sto organiziraat "igri na sreka" ne gi organiziraat za da delat pari po narodot tuku da gi soberat od niv.Poznata rabota neli? pa sto se lazete(zalazuvate)samite sebesi?

Не играм ,мислам дека немам среќа за такви работи пред мн години лото нешто играв ама се откажав сеа :wink:

Кое бинго? НАШЕ БИНГОООООООООООООООООО :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ako sevbrojuva sportska vo igri na sreka ,pustam livce ponekogas,a bingo grepki odmana ne sum igrala.

играм спортска секој викенд и секогаш го добивам најдолгиот :pos2:

Кое бинго? НАШЕ БИНГОООООООООООООООООО :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ех со ова шо беше еј.
Кога требаше да ти се јават и да кажеш гледам наше бинго мислам тоа бинго беше(Џамбазов тоа то го водеше)
Баш играв тоа на времето и секад додека траеше тоа мораше некој да се јави па кога ќе издерев од такт го вадев.
Шо надежи беа тоа.

хех ...пред 1 година кога имав 14 години в кладилница фатиф со 50 ден уплата 90 илјади денари ...
после тоа еднаш месечно по 2000-3000 ден добивам и толку...
кладилницата...мислам дека е најфер игра, спрема другите бидејќи можеш да играш на голови а така не можат да ги местат...само треба среќа и искуство да имаш.
И на сингл се факат пари нема местење таму, ама треба да имаш срце да вложиш повеке пари .. :)

Едно време бев многу зависен од Бинго...
А најголема добивка што сум ја добил 50 денари. :kesa:

А, брат ми пред едно десетина години имаше фатено 14-ка на Бинго.

Според мене овие игри на среќа ми се залудно потрошено време (иако на тетка ми и се има паднато Бинго или како и да се викаше таа добивката незнам :icon_eek: ) .Ете за вакви работи сум невиден скептик и никогаш не би се нафатила да играм.

Спортска редовно , лото и бинго скоро и нема во македонија, во друѓи игри на среќа како што се Тв квизови и сл. не верувам, а наградни игри играм коа како...

Koga bev mala, vo vremeto koga postoese Super Bingoto go terav tatko mi da kupuvame bingo karticka bidejki mi bese merak da gi zaokruzuvam brojcinjata. Sega ne igram nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom