Играње

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се допаѓа се додека делува мажествено:), и во главно сакам опуштени ликови кои играат, шири атмосфера позитивна, на забава,на опуштање, радост бре!! тука се гледа духот на човекот..

Точно, EarthSea. Се сложувам со тебе. Но, дали тоа значи дека мажот знае да игра ако е опуштен? Може и врска да нема од фаќање ритам (си везе онака без врска на музиката), а може и одличен играч да биде. Во ред, тука се гледа духот на човекот, ама радоста не е знак за знаење.
Ама темава бара и нешто друго. Авторот ја постави темава како констатација дека мажите кои добро играле, биле добри и во кревет. И сметаш дека таквите се добри, лоши во кревет или па немаат врска едно со друго?

Fortune напиша:
Точно, EarthSea. Се сложувам со тебе. Но, дали тоа значи дека мажот знае да игра ако е опуштен? Може и врска да нема од фаќање ритам (си везе онака без врска на музиката), а може и одличен играч да биде. Во ред, тука се гледа духот на човекот, ама радоста не е знак за знаење.
Ама темава бара и нешто друго. Авторот ја постави темава како констатација дека мажите кои добро играле, биле добри и во кревет. И сметаш дека таквите се добри, лоши во кревет или па немаат врска едно со друго?
Кога ќе ѕирнам нагоре по темава, гледам ни ти не си се изјаснила. :ne_zboram :)

PSYtisfaction напиша:
Кога ќе ѕирнам нагоре по темава, гледам ни ти не си се изјаснила. :ne_zboram :)
Ќе се изјаснев, ама ти побрзо ме натера, па сега само ќе кажам дека нема врска едното со другото:)

IVA_SKORPIJA напиша:
ic , ama Ic ne se palam musko koga igra! poodvratno od toa nema!!:nenene:

Вреѓаш за почеток многу кајганџии на пример ... не си ги видела по собиранките како играат Серпико, Еко1, Делфин, Ѕоне итн, затоа ... женските вода можат да им носат, што ти е.:dance:

А конкретно за темата т.е. дали машко што игра добро е и добар љубовник, мислам дека држи вода, што незначи нели ако не игра добро дека е лош ... што знам, ваљда и ова прашање нема некое строго правило.

ne znaci ako sme maski deka ne znaeme da igrame ili.. ne znam drugo.. mozebi ne sme tolku nadareni za takvi cekori i dvizenja ali ne sme ni za frlanje.. ednostavno sekoj si ima svoj ritam i dvizenje...

kvalitetniot igrac.. na sekoja pozicija se snaoga dobro :) !

пфффф мислам дека нема врска.. катастрофа денсер сум, и избегавам да денсам! за во кревет имало пофалби-за разлика од играњето! така да, не се согласувам дека добар денсер=добар во кревет

ne znaci deka ako e los denser-e los i vo krevet...
no ako e dobar denser-hmmmm....sigurno i vo krevet e isto tolku dobar a mozebi i poveke :)

ps:obozavam maski koi igraat...no onaka...mazestveno i seksi....isto kako nie zenskite...bas e COOL

Sith_Lord напиша:
I headbang... does that count?

Sith

Oooh yes it does.

Машко шо знајт да играт - Одма добиват поени кј женските. Само, имат некои шо мислат дека играат убо па.. во најголем дел прават будала од себе си, сакајќи да шармираат некоја.. Истото важит и за женските, претпоставувам.

za mene toa ne znaci nisto,kako igrala i sto igrala i ne me povrzuva toa so nejzinoto iskustvo ,ima edna pogovorka KUCE STO LAE NE KASA :) poz

па и играњето има одредена улога за добивање некаков впечаток за личноста загледувам дечки кои играат посебно ако имаат некои топ движења некогаш тоа делува и секси

Машко што игра (оро и танго не се рачунаат) е највероватно геј.
Си го видел некогаш Шварценегер да игра?
Не за џабе турци измислиле златен харем.

Машко што игра (оро и танго не се рачунаат) е највероватно геј.
Си го видел некогаш Шварценегер да игра?
Не за џабе турци измислиле златен харем.
Ах остај ти Шварци ,
Ова ти е најфенци играње :) .
Патем , сметам дека не е тотално никако поврзано играњето со сексот .
Башка многу ми е глупо машко да игра на Поп музика , реално ми изгледа машко на Транс , Драм`н`Бејс општо електронска музика , ама да тресе гз на Риана ? :toe:

на Drum n Bass парче сине!хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom