Абе тачно пензиониран е, ама кога ко пишав постот не беше:nenene:Солскер не е „пензионирн“?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тачно пензиониран е, ама кога ко пишав постот не беше:nenene:Солскер не е „пензионирн“?![]()
Абе тачно пензиониран е, ама кога ко пишав постот не беше:nenene:
ху да фак ис бери фергусон???!!!:smir:Бери Фергусон , врска нема , кој кур е толку популарен.
Демек најдобриот шкотски играч, едно време надежта на шкотскиот футбал. "Ѕвезда" на Ренџерс, а у ствари има едно пет-шест подобри играчи (странци) во тимот од него.ху да фак ис бери фергусон???!!!:smir:
ху да фак ис бери фергусон???!!!:smir:
иначе ме нервира ешли кол...кое дрво е ни сам не е свесен...златен галас за оној несмасен кол...ама јбг![]()
Демек најдобриот шкотски играч, едно време надежта на шкотскиот футбал. "Ѕвезда" на Ренџерс, а у ствари има едно пет-шест подобри играчи (странци) во тимот од него.
Инаку јасен ми е менталитетот на македонецот да навива за тимови затоа што победуваат и се најјаки. Супер! Ќе навивам за тие што се најјаки. Во репрезентации ќе навивам за Бразил, а во клубови за Реал.
Да го ебам, ова форум за фудбал ли е? Ваљда знае некој тука нешто повеќе од Шевченко, Фергусон, Барса и Бразил.