Играч од вашиот омилен тим што ве нервира (причини)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дарон Гибсон :)

Минатата сезона постигнуваше некои добри голови, имаше добри настапи за тимот во тие малку шанси што му се даваа. Сезонава му се даваат повеќе а скоро ништо и да не покажува. Дури ни неговите препознатливи шутеви од далечина што на крај беа добри голови, сега одат во публика. Не дека го мразам, ама ме нервира со настапите. Сакам да влезе во форма :)

Моментално од целиот тим на Интер ме нервираат:Харѓа(антиталент),Киву(ко не се повреди пак),Камбиасо(спор како трактор),Занети(игра на стара слава),Милито(Камбиасо бр.2),Ето(себичен),Мајкон(типичен ѓуптин,наполна пари и сега легачи),Станкович(уште поспор од горенаведените),Лусио(дрибла и губи топки безвеза),Пандев(најспор од наведените),Цезар(глумец ),Ранокија(мекуш) и Пацини(постатичен играч не постои).

Денилсон, Дијаби, Росицки е опасната тројка. Сепак Дијаби и Росицки некогаш знаат да изненадат. Аршавин во неговите мрзливи моменти. Однесувањето на Бендтнер. Киксовите на Алмунија.

Денилсон, Дијаби, Росицки е опасната тројка. Сепак Дијаби и Росицки некогаш знаат да изненадат. Аршавин во неговите мрзливи моменти. Однесувањето на Бендтнер. Киксовите на Алмунија.
:ojea::ojea::ojea:

Вес Браун, Џон О Шеј - мини на две нозе .. Дрва

Нани - себичноста во одредени ситуации и Роналдо филмот шо го фура

Би можел да кажам МОМЕНТАЛНО кои не ме нервираат во Челзи, а не кои ме нервираат, али ајде ... Значи ме нервираат .. Калу, Малуда, Босингва, Фереира, Жирков, Ањелка и Анчелоти.

А што друго ти очекуваш од малоумни црнци кои што отишле да играат фудбал у европа за еден хамбургер ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom