идол - марија од жири ЛОЛ!

• Креатор на темата Креатор на темата Anna.poison
  • Време на започнување Време на започнување
Значи поодвратно суштество немам видено! Ко гз од мајмун е во устана, и само за ова :pusk:.
Пак коментира за другите не биле атрактивни, море мрш ѓубретина една, барем се природни и изгледаат ко чоек! Одвратна, пак знаела да пее, грев.

Значи Маца си е топ бе...
Има уста за мммммммммм :pusk::pusk:
Би ја лижел од пети го глава и обратно и се разбира пак наназад...
Ко помал додека глеав планета паинер (не дека и сеа не ми штрака понекад даљинското натаму) сум :drk: на нејзините спотови...
Ако е пак жири одам специјално на идол само неа да ја видам и ќе направам како тој фраерот што беше, ќе си влезам и ќе си излезам, не мислам да се брукам да пеам хаха.

Оваа кога бев на одмор во Несебар пред некаде 6 години гостуваше таму.Каква журка направи,лудница,од маса на маса рипаше.Тогаш разбрав од едни бугари дека многу сакала оргии.

Оваа кога бев на одмор во Несебар пред некаде 6 години гостуваше таму.Каква журка направи,лудница,од маса на маса рипаше.Тогаш разбрав од едни бугари дека многу сакала оргии.
Рекла-казала, додека сам не се увериш и не видиш со твои очи или фатиш (ова повеќе би сакал) со раце ништо од муабетов.

Рекла-казала, додека сам не се увериш и не видиш со твои очи или фатиш (ова повеќе би сакал) со раце ништо од муабетов.

Тука си во право.
Мене баш на поштено девојче ми личи:pos2::pos2::pos2:

Ја би ја легнал прљаво да ви кажам...би ја растурил!
Има добра еба во неа...па и го кажува тоа отворено.
Инаку...лезбејка од Кавадарци ја има ебено.:)
Ми кажуваа луѓе слики што гледале.:)

Ја би ја легнал прљаво да ви кажам...би ја растурил!
Има добра еба во неа...па и го кажува тоа отворено.
Инаку...лезбејка од Кавадарци ја има ебено.:)
Ми кажуваа луѓе слики што гледале.:)
Пак рекла-казала ама ај нема везе, не ми е гајле кој сака нека ја ебе, ќе ми биде гајле ја само кога би ја ебел хаха:vozbud:

Abe stava :back:

Attachments

• maria8bl_edited4_thumb.jpg
    maria8bl_edited4_thumb.jpg
    5,7 KB · Прегледи: 389
  • maria_p7_edited2.jpg
    maria_p7_edited2.jpg
    29,3 KB · Прегледи: 108
Како што кажа Каталонец на денешницава секоја трета има силикони (предница, задница...) особено бугарките, ретко која е природна може и нема таква :P

пс. На Марија бузите само за пушење курац... :pusk:
ПРИРОДНАААА!!!!
Па шо може да се најде кај ни природно.
Тие ни историја немаат природна а камоли народот да им е природен!!!
:pos::pos::pos:

:nesvest:окејј знам
ама малце е претерано
мислам и без силикони ке преживее
ама 3 пати има ставано бе!!
ке и се распадне устата х)

Да ја дупниш со игла устата, поплава ќе настани. Ќе треба да бегаме да не се удајме :)

Кога влегува во соба, прво влегува устата, па таа влегува :)

Устата на Марија е по Централно-европско време, 1 сат понапред :pos2:

Устава и е како газ од кокошка.

Марија...Уста И Пол...ЛОЛ...Мн грда уста...ци*ките уште поголеми хаха...цела селикони е да и маниш една тупајнца ке умри:):jaj:

Шознам , многу очигледно е дека има силикони и тоа не ми се свиѓа кај бугарите . Место дискретно да стават да не се познава многу :).
Ипак би ја плеснал.. :pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom