Идеи за „гласање“

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
јаз последниот пат овде во Б'лгарија напишах "Пи*ка ви мајчина на сите. И тоја којто чете сега ова е педер".:pos2:

Ја имам намера да пишам еден крст на ливчето. И кој ги ебе.

јаз последниот пат овде во Б'лгарија напишах "Пи*ка ви мајчина на сите. И тоја којто чете сега ова е педер".:pos2:

Бравос... значит каков интелекс... бравос.

Бравос... значит каков интелекс... бравос.
Батка, царот викаше "Ке ве оправа за 800 дена. Е оправи се само он". Друг вика дека "Ке дигне платите двојно". И как ке стане ова??? Затоа сакат таков однос.

Батка, царот викаше "Ке ве оправа за 800 дена. Е оправи се само он". Друг вика дека "Ке дигне платите двојно". И как ке стане ова??? Затоа сакат таков однос.

Тоаш пиши му маил со такви пцости, шо ти е крив тој од комисија да го пцуеш? :DD:

Кога бев помал еден од мое маало имаше од општина Аеродром добри 45-50 гласа собрано сите се договорија за него да гласаат и го допишаа доле на ливчето,знам дека од комисија се чудеа после СДС и ВМРО беше он :):)

1921. Напишете Серпико и заокружете го името :pipi: Само не ставајте смајлиња узпат, бидејќи нема да важи :(

Од 200 партии, под број 201 напиши си се ти како независен и заокружи се.
бидејќи ми е прва година гласање планирав на ова али... ќе го напрам ова подолу:vozbud::vozbud::vozbud:

1921. Напишете Серпико и заокружете го името :pipi: Само не ставајте смајлиња узпат, бидејќи нема да важи :(
ќе гласам за организаторот на протести:baeh:

Во вакви ситуации го активирам Спанаќо. Човек-партија.Значи си го допишувам фино лепо после долгата листа и си го заокружувам.
По можност, и само ако денот не е многу сончев го додавам неговиот познат предизборен слоган: Ако се добри капинките добар е и кандидатот број x.

Слушнав деновиве идеја под листата гласачот да си допише реден број (кој и да следи) и да си напише П.У.Д.М. (Партија за Укинување Државна Матура) :)

А ко што не сум за ниедни, можно е ова и да го напраам! :)

Абе еј. ми кршите филм, првпат ми е...мислам да гласам.Ќе станам рано сабајле, ќе одам до градинка кај со ми беше првото пијанство и за првпат ќе гласам.Тогаш ќе се одлучам за кого ако не ќе синацртам нешто и ќе го пуштам ливчето во големата кутија кај чичковците и тетките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom