И/му пративте порака - не реплицира (кој е следен чекор?)

• Креатор на темата Креатор на темата Amateur
  • Време на започнување Време на започнување
Или прашај ја директно што и како е, или прави се на будала (со праќање други пораки за инает) за да го добиеш одговорот и да знаеш за понатаму.

@Saladin Те разбрав многу добро. Ти благодарам за одвоеното време и сфатив.
Но, ајде да разгледаме уште нешто. Имам и со неа разговарано на оваа тема, повеќе пати.
Откако сме во врска, јас сум оној што постојано ја бара, иницијатор на средби едно друго..
До сега не сум слушнал од неа такво нешто како на пример: Сакам утревечер да бидеме заедно само јас и ти и слични ствари. Мислам дека ме разбираш. Почнувам да мислам на тоа дека некако ме одбегнува иако не сака да го покаже тоа.

Престани да и праќаш пораки. Очигледно не те рецка во тој дел.
Почни и ти да ја избегнуваш. Или ако не си нешто трпелив, прашај ја директно зошто се глупира.

Почни и ти да ја избегнуваш. Или ако не си нешто трпелив, прашај ја директно зошто се глупира.
Толерирам, само не знам до кога. Веќе при крај сум со нервите кога се работи за таа работа.
Не дека сум лигле, но знаеш како е.. Во случај кога девојката е виновна за нешто, на крајот пак машкото се извинува. Ми скисна веќе.

Штом е таква работата како на последниот пост. Не се јавувај, чекај ти повик. Повеќе пати.

Здраво.
На девојка ми и пишав денес порака. Еден вид љубовно писмо, за тоа дека ја сакам премногу ова она. ( не е препишано, само го напишав). :)
Дилемата ми е во тоа што, не ми врати на пораката. После тоа разговаравме на тел, не спомна дека нема кредит или слично. Разговаравме и на фб, повторно ништо не спомна. Не сакам сам да ја прашам, чекам да видам дали ќе ја спомне самата.
Што би можело да биде според вас? :(
Taтко и го отвори писмото и сега ти ја бара адресата....
(морав малце да се нашалам инаку ќе помислеа дека некој друг го пиши ова)
Беше храбар да и напишеш емотивно писмо а не се осмелуваш да ја прашаш дали го доби?
Што ако навистина не го доби? ако ти чекаш таа појма нема.... Ќе ја прашаш ќе видиш шо мисли таа околу тоа и ќе си начисто.

Штом е таква работата како на последниот пост. Не се јавувај, чекај ти повик. Повеќе пати.
Знаеш, очигледно она сака да ја барам постојано.. Но јас сум глуп шо постојано паѓам на тоа ( Ај ќе се јавам ќе и пишам да не помисли дека ја одбегнувам, но на крајот пак јас сум ебаниот)

Толерирам, само не знам до кога. Веќе при крај сум со нервите кога се работи за таа работа.
Не дека сум лигле, но знаеш како е.. Во случаи кога девојката е виновна за нешто, на крајот пак машкото се извинува. Ми скисна веќе.

Имате гоолем проблем со комуникација. Јас разбирам да не е она нешто креативна и да не и е фора да пишува писменца и пораки, али може едно - фала ти, јеј, ме изненади, бла, бла - да спомне.
Или си ја навикнал по гз да и одиш секогаш, па така се однесува, или си наоѓа кукавички начини да ти даде до знаење дека не и е интересно више со тебе.

@Saladin Те разбрав многу добро. Ти благодарам за одвоеното време и сфатив.
Но, ајде да разгледаме уште нешто. Имам и со неа разговарано на оваа тема, повеќе пати.
Откако сме во врска, јас сум оној што постојано ја бара, иницијатор на средби едно друго..
До сега не сум слушнал од неа такво нешто како на пример: Сакам утревечер да бидеме заедно само јас и ти и слични ствари. Мислам дека ме разбираш. Почнувам да мислам на тоа дека некако ме одбегнува иако не сака да го покаже тоа.
Ова.
Со таа разлика ако немаш храброст и за второто, направи како Аце Калеб што пиша да ја излудиш до моментот кога она или ќе прекине целосно или ќе ти каже дека немаш муда. Имаш голем избор.
Очигледно е дека на цурата не и` треба некој константно да ја опсипува со убави зборови. Во денешно време тоа е убитачно и делува многу многу очајно за цурите, бидејќи како што погоре ти кажав, ако ти чекаш фидбек за секој збор што и` го пружаш, ќе делуваш несигурно кон неа, а таа очигледно не сака да има работа со несигурни момци.
On the bottom of it, те користи само на моменти коа и` е потребно некој да и` каже дека е убава, паметна, само за егобуст.
Љубовта е многу повеќе од егобуст.

@Let 3 Примена е пораката, самата ми кажа видов дека си ми ѕвонел два пати, а и порака си пратил ама не го видов телефонот претходно. И на тоа остана. Друго ништо не спомна. Замолчив и не ја прашав за пораката, со надеж дека ќе каже ама ѕрц.. :)
@MAJA 345 Повеќе ми мириса на ова второто, али ќе видиме.

Љубовна порака или писмо си и напишал?

Не се разбравме, тоа беше смс порака (љубовна).
A се гледате ли во живо? излегувате , се дружите, разговарате ли очи в очи ?
Врската ви е дигитална или аналогна?

Глупости се тие пораки за изјавување љубов, тоа било романтично кога комуницирале луѓето со писма, а не ти сеа секој ден ја глеаш ќе се лигавиш како детенце кога го бакнала првата симпатија неможам без тебе умирам и слично. Иако некои женски сакаат такви ствари, оваа твојава очигледно не. Или сакала порано али не поќе, зш може не е сигурна дали го чувствува истото што и ти према неа па затоа не ти вратила.

A се гледате ли во живо? излегувате , се дружите, разговарате ли очи в очи ?
Врската ви е дигитална или аналогна?
Да. Заедно сме веќе 8 месеци.
Месеци во кои повеќе туркам јас. Имам разговарано со неа на оваа тема, после разговорот има резултати до неколку дена, после пак по старо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom