Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.590
- Поени од реакции
- 5.272
Хех,убаво овоа ако е вака па ај чим така да напунеме еден авион со членови од кајгана и да се прошетаме некаде ..:pos2::pos2::pos2:
Да бе, онака организирано...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хех,убаво овоа ако е вака па ај чим така да напунеме еден авион со членови од кајгана и да се прошетаме некаде ..:pos2::pos2::pos2:
Да, можеби ке лета, но прашањето е, што кога ке слета? Со просечна плата од 320 евра (а се сомневам и дека е толку) во Париз и нема баш што да се прави.
Јас најевтина сум купила 230 евра до Италија, со месеци унапред. Од овде повратна до Скопје ми е мин 300, исто купена унапред бајаги време.
:pos2::pos2:,jas od Dobrejci bez pari sum letal,so privaten avion,ama prijatel mi e i mozam da letam koga sakam,od Sachevo ke ti e po evtino,taksite se po evtini :smir:.Imah prilika da letam za London,50 evra 7 dneven povraten bilet ama so aer taxi izleva 180e,vo sekoj slucaj ubavo e da ima evtini bileti koj ima moznost ke se prosheta,ama pusti pari....Јас за 5 евра од аеродромот во Добрејци летам каде сакам низ цел сончев систем и глупо ми е да давам 20е да летам до Парис таму кај жабарите.
Da ne ti stane losho od mnogo letaneJas sekoja vecer letam za 100 denara za 20 evra iam 20 grama :pos2::pos2::pos2::pos2:kidding :pos2::pos2::pos2::pos2:
Токушто проверик как са цените за полет Софиjа-Лондон /Лутон/ за 8 март 2010. Со WizzAir стои 18 евро билет и 12 евро такси - вкупно 30 евро. Но аеродромот не е удобен.