И АБ канал се сели пред Владата

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување
^ Во таков случај ќе треба да снимаат од месечината.

абе грујо...В 200 000 евра што се за а1 или за оној другион канал АБ.. мислиш дека му е дојдено до тие 200 000 евра? ај акни ја главата од ѕид 2 3 пати па види пак размисли

абе не дека му е дојдено до парите ама оти еден прост торбеш од дебреште да си игра играчки со него

И за Бојо ли владата не ја бива, епа...

И за Бојо ли владата не ја бива, епа...

Не бре, не си сфатил, Бојо протестира дека А1 протестира... Туку, де викни ги и Алсат и Ера за да биде поинтересно. :) Што повеќе новинари на едно место повеќе сеир!

Прва мисла што ми падна на памет кога ја прочитав темава.Само што мене еден другар ми дужи 17 денари.Ако сакаш може заедно да протестираме.

да не сме двајца без тројца ај уше некој да собереме и да протестираме сите.. иам и предлог за беџовите. нека ни бидат ур азлични боти. која црван плава жолта зелена... шо викаш :)

Како што тргнале работиве во план сум една трафика да отворам тука. Па ќе купуваат цигари смоки ова она ќе направам некој денар.

Наместо да протестираат поради нискиот стандард, поради катастрофалното здравство, поради катастрофалното образование овие протестираат за телевизија, и контра...
Оној пак дал 1300 е за билборди, наместо да ги даде, да речеме во некој дом за македонски сираци или слично... :tapp:

Не ми се верува што се случува во државата.
Моронизам и ренесанса !

да не сме двајца без тројца ај уше некој да собереме и да протестираме сите.. иам и предлог за беџовите. нека ни бидат ур азлични боти. која црван плава жолта зелена... шо викаш :)
Може да се собереме 6 души и сите да се облечеме во виножито бои.

Наместо да протестираат поради нискиот стандард, поради катастрофалното здравство, поради катастрофалното образование овие протестираат за телевизија, и контра...
Оној пак дал 1300 е за билборди, наместо да ги даде, да речеме во некој дом за македонски сираци или слично... :tapp:

Моронизам и ренесанса !
Ах, уште па он ги дал... Уште тоа остана да поверуваме.

Сеа се вратив од факс и гледам билборд - Јас не сум А1, јас плаќам ДАНОК! :pos:

--- надополнето ---

Сајтов е праен со skill-овите на директорката :icon_lol:
Вчера го имаше на вести, човекот работел во комуналец и бил изнервиран зашто А1 не плаќале данок, и се решил на ваков чекор :pos:

Кажете како се стига до комуналец, чим човеков има 1300 евра да ги фрли во неповрат, сигурно платата му е добра, или...

А зошто господинот Војо или Бојо како и да е, не си го побара парите по судски пат. Ако има фактури, докази нека му ги бара по судски начин...А ако нема докази за тоа, тогаш и тоа биле нелегални должничко-доверителски односи.

Зини Земјо проголтај ги сите! ТЕ МОЛАМ!!!!!!

абе не дека му е дојдено до парите ама оти еден прост торбеш од дебреште да си игра играчки со него
Што тролаш безпотребно. Сметките се блокирани, ако него побарувањата спрема А1, Хедис и останатите фирми му достасале вчера, како може со блокирана сметка некој да ти плати и кога сите управители се во затвор?
Толку сте ограничени да не ја видите причината за оваа бламажа?
А зошто господинот Војо или Бојо како и да е, не си го побара парите по судски пат. Ако има фактури, докази нека му ги бара по судски начин...А ако нема докази за тоа, тогаш и тоа биле нелегални должничко-доверителски односи.
Не може да ги добие парите, објаснив погоре зашто, но и да не е блокирана сметката ако немаат пари на сметката нема да се плати, тоа е еден од ризиците кога склучуваш договор, никогаш не можеш да бидеш 100% сигурен дека на време ќе го наплатиш побарувањето, затоа и секогаш има отпишувања на побарувања, па дури потоа ако фирмата се ликвидира може да се врати дел од сумата што се побарува...

Моронизам и ренесанса !

Не можеш да протестираш, пошто ќе ти идат дома контрапротестанти, да ти кажат дека е супер.
Ова што се случува е перење мозок , порано не било вака. Не знам како да го објаснам ова што се случува. На пример идеш да бараш некој мајстор за да ти стави паркет, и од двајца мајстори бираш еден , но тој никако да ти го намести паркетот , а тој другиот мајстор му вика , ало не си го наместил добро , а овој наместо да поправа грешки, му вика , па и ти бе на ЛордДрагон не му го имаш наместено добро, што се буниш. А газдата не знае дали да го протера овој неспособниот мајстор и да го земе другиот ... како и да е наштетен е. ( ова ти е компарација, партија(мајстор) - народ (газда).

Ова е веќе помината шема, не е занимливо. Дај нека се организираат пред зоолошка нека протестираат, таму бар ќе ги сфатиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom