M
Moon Child
Гостин
^ Во таков случај ќе треба да снимаат од месечината.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе грујо...В 200 000 евра што се за а1 или за оној другион канал АБ.. мислиш дека му е дојдено до тие 200 000 евра? ај акни ја главата од ѕид 2 3 пати па види пак размисли
И за Бојо ли владата не ја бива, епа...
Што повеќе новинари на едно место повеќе сеир!Прва мисла што ми падна на памет кога ја прочитав темава.Само што мене еден другар ми дужи 17 денари.Ако сакаш може заедно да протестираме.

Може да се собереме 6 души и сите да се облечеме во виножито бои.да не сме двајца без тројца ај уше некој да собереме и да протестираме сите.. иам и предлог за беџовите. нека ни бидат ур азлични боти. која црван плава жолта зелена... шо викаш![]()
Ах, уште па он ги дал... Уште тоа остана да поверуваме.Наместо да протестираат поради нискиот стандард, поради катастрофалното здравство, поради катастрофалното образование овие протестираат за телевизија, и контра...
Оној пак дал 1300 е за билборди, наместо да ги даде, да речеме во некој дом за македонски сираци или слично...
Не ми се верува што се случува во државата.
Моронизам и ренесанса !
Вчера го имаше на вести, човекот работел во комуналец и бил изнервиран зашто А1 не плаќале данок, и се решил на ваков чекорСеа се вратив од факс и гледам билборд - Јас не сум А1, јас плаќам ДАНОК!
--- надополнето ---
Сајтов е праен со skill-овите на директорката![]()

Што тролаш безпотребно. Сметките се блокирани, ако него побарувањата спрема А1, Хедис и останатите фирми му достасале вчера, како може со блокирана сметка некој да ти плати и кога сите управители се во затвор?абе не дека му е дојдено до парите ама оти еден прост торбеш од дебреште да си игра играчки со него
Не може да ги добие парите, објаснив погоре зашто, но и да не е блокирана сметката ако немаат пари на сметката нема да се плати, тоа е еден од ризиците кога склучуваш договор, никогаш не можеш да бидеш 100% сигурен дека на време ќе го наплатиш побарувањето, затоа и секогаш има отпишувања на побарувања, па дури потоа ако фирмата се ликвидира може да се врати дел од сумата што се побарува...А зошто господинот Војо или Бојо како и да е, не си го побара парите по судски пат. Ако има фактури, докази нека му ги бара по судски начин...А ако нема докази за тоа, тогаш и тоа биле нелегални должничко-доверителски односи.
Наместо да протестираат поради нискиот стандард, поради катастрофалното здравство, поради катастрофалното образование овие протестираат за телевизија, и контра...
Оној пак дал 1300 е за билборди, наместо да ги даде, да речеме во некој дом за македонски сираци или слично...
Не ми се верува што се случува во државата.
Моронизам и ренесанса !