И АБ канал се сели пред Владата

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ја стават невестата на Илинденска. Ќе блокира сообраќај. Во двете насоки.

Стратешка работа. Мора на се да се мисли.
Ја идам да барам од тоа шаторите од војска на татко ми, ќе правам штрајк пред куќата на другарка ми. Ми дужи 100 денари три дена. А да не спомнувам дека камата тече.

Тој Бојо само-наречен бизнисмен, претседател на партијата на правдата, газда на Вечер и АБ Канал (а нели не смееше да има и телевизија и весник ), на студентите на факултетот им нема дадено ISIC картички, ID картички, книгите што ги плаќаме ги копира во мечатницата негова а за униформи да си земеме треба да ни титне на мобилен магационерот за да си земеме. Тој "бизнисмен" се прави паметен, ајде и ние да земеме да протестираме пред неговата куќа. Да не кажувам за вработените кај него колку време немаат земено плата, можеби прима совети од феудалецот Ѕинго и другар му Латас па со бонови им плаќа.

Чек малце:Работно искуство:

Генерален Менаџер на фондација “Македонија”
Директор на Европскиот Универзитет - Република Македонија - моментално

Ќерка му е директорка и на универзитетот и на телевизијата !? Дали е можно да си директор на две различни места !? Не се коси тоа со законот. Немаше такво нешто.. или лупетам !?

Тој Бојо само-наречен бизнисмен, претседател на партијата на правдата, газда на Вечер и АБ Канал (а нели не смееше да има и телевизија и весник ), на студентите на факултетот им нема дадено ISIC картички, ID картички, книгите што ги плаќаме ги копира во мечатницата негова а за униформи да си земеме треба да ни титне на мобилен магационерот за да си земеме. Тој "бизнисмен" се прави паметен, ајде и ние да земеме да протестираме пред неговата куќа. Да не кажувам за вработените кај него колку време немаат земено плата, можеби прима совети од феудалецот Ѕинго и другар му Латас па со бонови им плаќа.
Ама он је Бојо . Бој се бие пред Илинденска бб... Сега утре морам да купав Вечер а вечер ќе го слушам Развастрар(Латас ) шо ќе лафии

Наградно прашање на деценијата: Кои емисии ќе ги емитува АБЕ од пред Влада !? :pos2:

Каква врска има Владата со долгот на Рамковски кон Бојо!?

Бизнисмениве во Македонија уште еднаш докажуваат дека се неписмени сељаци и идиоти кои се збогатиле за време на транзицијата.

Каква врска има Владата со долгот на Рамковски кон Бојо!?

Бизнисмениве во Македонија уште еднаш докажуваат дека се неписмени сељаци и идиоти кои се збогатиле за време на транзицијата.

А каква врска имаше Владата со тоа што судот блокирал нечии сметки или продолжил притвор ?
Или за тоа што ви одговара ќе ќутиме, а за ова ќе критикуваме ..

Продавам тенда 100м2 со локација измеѓу А1 И АБ Канал специјално изработена ,отпорна на јајца ,не пропушта звук УААА ,со одлична изолација која штити и од ладно и од топло ,при што може да се користи во секое годишно време. На сите страни од тендата има втиснати флаери со текст “И ЈАС СУМ....“ со можност да се вметне име по барање.
Цена поволна....

Абре луѓе избори идат, мора на се да се оди контра. Па и тие билбордите низ град не се случајно залепени. Кој ќе му текне така здраво за готово да се искешира 1300 евра за да изрази револт спрема некој.
Ај вие ако сте револтирани од некој што не плаќал данок лупнете 1300 еврејчиња.
Ај да штрајкуваме што владата троши пари од буџетот за огромна медиумска кампања да ни каже што да правам по дома :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom