И АБ канал се сели пред Владата

• Креатор на темата Креатор на темата Таруно
  • Време на започнување Време на започнување

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.506
Веб-сајт
www.seloveselo.com.mk
„Телевизијата АБ канал од вечерва се сели пред Владата. После пладне шаторот ќе го постават веднаш до оној на А1. Телевизијата ќе протестира против Велија Рамковски зашто тврдат дека им должи пари. Ќе им се придружат и неколку фирми и печатници. Дел од овие фирми се собираат пред Јавното Обвинителство каде ќе изразат протест зашто Рамковски им бил должник.“

превземено од тука

Дал да се смеам, дал сеир да фаќам. Само за ќерка му ќе треба една тенда, значи АБЕ со 2 тенди ќе биде. ;)))

Некој се гребе за актуелност изгледа ;)))

пс. Мелита ќе води пет шоу во паркот наспроти Владата.. со уличарските кучиња. ;)))

Ситуацијава станува циркус.. сега за сега 2 шатора.. уствари и циркус е...Стока и животиња колку сакаш.. Секуловска,Борјан,Чом..Мелита, имаш и кловнови Војо,..е главниот кловн не е тука Рамко, а без неко циркусот не е тоа.. Ипак 3 пати... урааа...Урааааааа урааа!

Ebe Grujo do kaj otide ke go zrtvovas i Vojo pa neli sudstvoto e nezavisno neka podnesat prijava ako nekoj im dolzji

Па нели Војо е вмровец, а грујо нели е семоќен, делува на судии, па што не им нареди да му врати велко пари на војо...

Него друго ми е.. Пред малку го гледав Терминатор и многу се запалив, што не пратат еден киборг кај нас со список за ликвидација на овие..Камо среќа ,ахх бе

Па нели Војо е вмровец, а грујо нели е семоќен, делува на судии, па што не им нареди да му врати велко пари на војо...

Него друго ми е.. Пред малку го гледав Терминатор и многу се запалив, што не пратат еден киборг кај нас со список за ликвидација на овие..Камо среќа ,ахх бе

Morde da PRATAT eden od idniatata jas bi bil najsreken i Sara Konor ako treba neka dojde da gi dosuredi

бојо се вика, не војо...

Гужва пред гол децо.
Само што од шумата не може дрвјата да се видат. Протестира тој што не треба, тој што треба нигде го нема.
Овој Бојо е полн чудесии, којзнае што му се врти низ глава. Гарант помислил на реклама.

аха значи да знаеш нечије име треба да си му бил на именден или да го крстиш
ок.
исто така човек може да им 2 разилчни имиња за различни луѓе :))

Ја глеа ли некој телевизијава, додека не искочи невестава јас не ни знаев дека постои...сеа пуштив, гледам пола саат, 200 реклами за европски поминаа. На пропаганден канал ми личи мене.

„Ако е легитимно вработените во фирмите на Рамковски да протестираат пред Владата, тогаш уште полегитимно е вработените во моите фирми да протестираат пред А1. Ако А1 го тргне шаторот од овде, ние ќе одиме и ќе протестираме пред зградата на телевзијата. Не се откажуваме додека Рамковски не ни ги врати парите“

А зошто одма не идат пред А1 да протестираат не ми е јасно !?

Значи нова тактика е ако некој ти должи пари идеш одма пред Влада да правиш циркузи. :)

Ја глеа ли некој телевизијава, додека не искочи невестава јас не ни знаев дека постои...сеа пуштив, гледам пола саат, 200 реклами за европски поминаа. На пропаганден канал ми личи мене.

Па фала богу дека е пропаганден канал....кој нормален би го напраил ова...

http://www.abctv.mk/aaaa/AB KANAL/stranici/ABKANAL1.html

на насловна на сајтот ќе видиш банери од "Вечер" кај шо е Латас уредник...и Европски универзитет кој очигледно е најголем спонзор на телевизијава....

Главен уредник: Мелита(пет шоп) цел живот во Сител под уредништво на Латас

Тие водителите сите се поранешни сителовци(видете на официјалниот линк погоре се си пишуе)....така да..

сами вие проценете зашто е ова така!

„Ако е легитимно вработените во фирмите на Рамковски да протестираат пред Владата, тогаш уште полегитимно е вработените во моите фирми да протестираат пред А1. Ако А1 го тргне шаторот од овде, ние ќе одиме и ќе протестираме пред зградата на телевзијата. Не се откажуваме додека Рамковски не ни ги врати парите“

А зошто одма не идат пред А1 да протестираат не ми е јасно !?

Значи нова тактика е ако некој ти должи пари идеш одма пред Влада да правиш циркузи. :)
Оф леле, сакаш да ми кажеш дека Бојо прави контрапротест на Рамковски пред Влада????:pos::pos::pos::pos:
Вака здраво се немам насмеано одамна. Тенк ју Бојо вери мач, ми продолжи живот.
Вечер обавезно гледам вести А1, тие вести мора да се гледаат.
Циркус станавме.

:pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ова е се отидено, па ако сите протестираат зашто некој му должи на некому пари, сите македонци треба да искочиме пред нечиј дом.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom