HTC One V

• Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
X10mini е исто така женски телефон, но не познавам ниту едно девојче да го има тој телефон. Најверојатно затоа што машките во последно време имаат повеќе Y хромозоми.
HTC ONE V-то не беше навредливо кон никого дека ако сте го купиле, сте земале женски телефон - но кога некое жена или девојче би ме прашала од HTC кој телфон да го купи би го препорачал баш тој модел, после HTC Rhyme е најженствениот телефон од сите HTC-a.
NHF до сите што имаат One V.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
За 220 евра може да се најде овој телефон, малце користен

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Значит се добро за овој телефон а?
Јас денојве планирам да го земам LG OPTIMUS L7 P700, али бев денес во Т-Мобиле и не му беше изложен, па доколку ми е многу гломазен или ако не ми лежи на рака, планирам да го земам овој HTC ONE V. Исто пари ми се, и скоро све му е исто, освен тоа што LG има поголем екран, и што не снима на HD. Само околу прцесорите ако мојт некој да ми кажит кој има подобар? HTC-во или исти се?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Значит се добро за овој телефон а?
Јас денојве планирам да го земам LG OPTIMUS L7 P700, али бев денес во Т-Мобиле и не му беше изложен, па доколку ми е многу гломазен или ако не ми лежи на рака, планирам да го земам овој HTC ONE V. Исто пари ми се, и скоро све му е исто, освен тоа што LG има поголем екран, и што не снима на HD. Само околу прцесорите ако мојт некој да ми кажит кој има подобар? HTC-во или исти се?
Освен во големината на екранот, во ништо друго не е подобар Lg-то.
HTC One V ти е подобар, понов процесор, подобра/понова gpu (adreno 200 vs 205), ics 4 :)
Не се мисли HTC > LG.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Може некој да ми каже зошто кога правам муабет на скајп преку хтц -во ме гледаат зелен? Има некој некакво решение за овој проблем?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Може некој да ми каже зошто кога правам муабет на скајп преку хтц -во ме гледаат зелен? Има некој некакво решение за овој проблем?
Зашто сега си Андроид.

Али онтопик, појма немам. :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Зашто сега си Андроид.

Али онтопик, појма немам. :)

Абе брат ми, му викам абе не земај тој пак :pos:. И сега кога уклучува камера преку скајп све е зелено.

Гледам по интернетов не е само на овај модел, пола хтц го имаат истиот проблем.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
И јас го имам истиот проблем. Некоја солуција да каже некој?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И јас го имам истиот проблем. Некоја солуција да каже некој?
Апдејтирај на 4.0.3 ли како е последното што го дава официјално, проблемот е среден.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Што е предност/недостаток кај телефонов во однос на HTC Desire S? Има некој некакво сознание!?
....се мислам меѓу овие два телефони, со тоа што Desire S е и поскап ама некако овој повеќе ми праи кеиф, а не можам многу да сконтам од споредбите...нешто гледав на gsmarena, ама изгледа толку ме бива.....

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Што е предност/недостаток кај телефонов во однос на HTC Desire S? Има некој некакво сознание!?
....се мислам меѓу овие два телефони, со тоа што Desire S е и поскап ама некако овој повеќе ми праи кеиф, а не можам многу да сконтам од споредбите...нешто гледав на gsmarena, ама изгледа толку ме бива.....
Друже, другарче зема ваков - телефонот е нефункционален на официјалниот ром.

Има 512 рам, укопува цело време, ќе пазиш на отворени апликации, ќе симнуваш таск менаџери и слично. Изваден е како филер, да се попуни ценовен сегмент - не го бива.
Боље додај пари и земи го S-от, него живци со овој да вадиш...

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Укопува ти значи дека се укочува телефонот (треба да се ресетира) или што!?....
Генерално би го користел за слушање музика кога планинарам, трчам, за минимално сурфање негде надвор кога сум и за зборување нормално...
Не планирам да ми замени лаптоп или така нешто...и така мислам дека 3.7 екран е плафон што би купил во животов - за се друго телефон е мал, а голем за во џеб...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Укопува ти значи дека се укочува телефонот (треба да се ресетира) или што!?....
Генерално би го користел за слушање музика кога планинарам, трчам, за минимално сурфање негде надвор кога сум и за зборување нормално...
Не планирам да ми замени лаптоп или така нешто...и така мислам дека 3.7 екран е плафон што би купил во животов - за се друго телефон е мал, а голем за во џеб...
Мене ми е океj, секогаш имам 125 РАМ слободни и тоа со поише апликации отворени како на пример Launcher, music player, игри итн. Секогаш можеш се да изгасиш ама треба ептен немаш место за да ти кочи, иначе брз е. Башка ќе има официjален update за JellyBean.

Kajgana Shop

На врв Bottom