Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Има мобилара и затоа има добро познавање за мобилните.И тој самиот не може да се свати.![]()
Има мобилара и затоа има добро познавање за мобилните.И тој самиот не може да се свати.![]()
Има мобилара и затоа има добро познавање за мобилните.
Освен во големината на екранот, во ништо друго не е подобар Lg-то.Значит се добро за овој телефон а?
Јас денојве планирам да го земам LG OPTIMUS L7 P700, али бев денес во Т-Мобиле и не му беше изложен, па доколку ми е многу гломазен или ако не ми лежи на рака, планирам да го земам овој HTC ONE V. Исто пари ми се, и скоро све му е исто, освен тоа што LG има поголем екран, и што не снима на HD. Само околу прцесорите ако мојт некој да ми кажит кој има подобар? HTC-во или исти се?
Зашто сега си Андроид.Може некој да ми каже зошто кога правам муабет на скајп преку хтц -во ме гледаат зелен? Има некој некакво решение за овој проблем?
Зашто сега си Андроид.
![]()
Али онтопик, појма немам.![]()
И јас го имам истиот проблем. Некоја солуција да каже некој?Може некој да ми каже зошто кога правам муабет на скајп преку хтц -во ме гледаат зелен? Има некој некакво решение за овој проблем?
Апдејтирај на 4.0.3 ли како е последното што го дава официјално, проблемот е среден.И јас го имам истиот проблем. Некоја солуција да каже некој?
Друже, другарче зема ваков - телефонот е нефункционален на официјалниот ром.Што е предност/недостаток кај телефонов во однос на HTC Desire S? Има некој некакво сознание!?
....се мислам меѓу овие два телефони, со тоа што Desire S е и поскап ама некако овој повеќе ми праи кеиф, а не можам многу да сконтам од споредбите...нешто гледав на gsmarena, ама изгледа толку ме бива.....
Мене ми е океj, секогаш имам 125 РАМ слободни и тоа со поише апликации отворени како на пример Launcher, music player, игри итн. Секогаш можеш се да изгасиш ама треба ептен немаш место за да ти кочи, иначе брз е. Башка ќе има официjален update за JellyBean.Укопува ти значи дека се укочува телефонот (треба да се ресетира) или што!?....
Генерално би го користел за слушање музика кога планинарам, трчам, за минимално сурфање негде надвор кога сум и за зборување нормално...
Не планирам да ми замени лаптоп или така нешто...и така мислам дека 3.7 екран е плафон што би купил во животов - за се друго телефон е мал, а голем за во џеб...