Г
Грејвдигер
Гостин

How To Make It In America e Американска тв серија премиерно прикажувана на HBO каналот започнувајќи од 14 Фебруари оваа година. Серијата ги прати животите на Бен Епстеин и неговиот другар Кам Калдерон кои се обидуваат да се пробијат на Њу Јуршката фешн сцена со дизајнирање на маици. Обидувајќи се да успеат во таа професија Бен Епстеин и неговиот другар, воедно и колега Кам ги користат своите улични знаења и комуникацијата со цел да успеат во тоа што го сакат. Во тоа ќе им помогне братучедот на Кам кој штотуку е излезен од затвор и се обидува овојпат да биде “нормален“ и започнува да се занимава со произведување на енергетски пијалок “Раста Монста“.
Моментално од серијата има излезено 1 сезона која има 8 епизоди од по 20-25 минути.
Мене искрено ми се допаѓа серијата и начинот на кој глумат дечкиве. Точно го опишува начинот на кој може да се успее во некој бизнис во Америка. Денес му ја дадов серијата на Кискинов, па очекувам и негов коментар кога ќе ја изгледа
.
Моментално од серијата има излезено 1 сезона која има 8 епизоди од по 20-25 минути.
Мене искрено ми се допаѓа серијата и начинот на кој глумат дечкиве. Точно го опишува начинот на кој може да се успее во некој бизнис во Америка. Денес му ја дадов серијата на Кискинов, па очекувам и негов коментар кога ќе ја изгледа