How To Make It In America

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Г

Грејвдигер

Гостин
9r5air.jpg

How To Make It In America e Американска тв серија премиерно прикажувана на HBO каналот започнувајќи од 14 Фебруари оваа година. Серијата ги прати животите на Бен Епстеин и неговиот другар Кам Калдерон кои се обидуваат да се пробијат на Њу Јуршката фешн сцена со дизајнирање на маици. Обидувајќи се да успеат во таа професија Бен Епстеин и неговиот другар, воедно и колега Кам ги користат своите улични знаења и комуникацијата со цел да успеат во тоа што го сакат. Во тоа ќе им помогне братучедот на Кам кој штотуку е излезен од затвор и се обидува овојпат да биде “нормален“ и започнува да се занимава со произведување на енергетски пијалок “Раста Монста“.

Моментално од серијата има излезено 1 сезона која има 8 епизоди од по 20-25 минути.

Мене искрено ми се допаѓа серијата и начинот на кој глумат дечкиве. Точно го опишува начинот на кој може да се успее во некој бизнис во Америка. Денес му ја дадов серијата на Кискинов, па очекувам и негов коментар кога ќе ја изгледа :).

Вчера ја земав, вчера ја изгледав.
Покрај слободното време, серијата ме завлече, и 4 саати не се многу да изгледаш цела сезона, плус нели интересно е. Има муабети, има сцени, погодени се а и убаво се развиваат карактерите.

Само една многу лоша и премногу предвидлива сцена имаше што ме изнервира, во седмата епизода, ми се идеше да исклучам, али средија и убаво ја завршија барем сезоната. :)

Штета само што толку малку траеше. Некои најави за продолжеток, втора сезона, нешто, некој да незнае?

На Твитер што е главниот актер Брајан Гринберг (Бен Епстеин) најави дека ќе има и 2 сезона, а кога не се знае.

A prevod na kirilica:):):) ( makedonski, srpski, hrvatski) ne mozam nikade da najdam

Според википедија: "On April 21, 2010, HBO renewed the show for a second season."

Барав торенти, нема ништо, ако најде некој нешто нека извести. :)

Според википедија: "On April 21, 2010, HBO renewed the show for a second season."

Барав торенти, нема ништо, ако најде некој нешто нека извести. :)

Само на википедија пишува за 2 сезона... на ИМДБ нема ништо, исто и на официјалниот сајт на ХБО и Хау то мејк ит ин Америка. Барав и јас по торент сајтови, нема.

Брајан Гринберг на Твитер:
Just heard two great words from @hbo about #howtomakeit.....SEASON TWO!!!!!!!!

Еден коментар:
Season 2 of #howtomakeit is not scheduled to screen until Summer 2011 (USA) (њтф цела година о.о) - so, over a year. Very, very lame.

Само што ја изгледав првата епизода од втората сезона, и можам да кажам дека ќе биде мошне интересно.
По успехот во Јапонија момците се враќаат назад во Њу Јорк за да го промовираат брендот.

Малку ми е криво што ќе ја нема Шенин Сосамон, ама па затоа има некои други нови девојчици :)

Нема да има 3та сезона, баш кога ми се прилепи серијава :(

Случајно ја најдов серијава на HBO On Demand и ми фати окце. За тепање време во моменти кога освен гледање телевизија не можеш ништо друго да правиш е и повеќе од ОК. Видов дека се само две сезони снимени, штета. Ќе морам да барам некоја нова на HBO OD наскоро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom