How low can you go?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Муабетов е чор пијан си сакаш да се омрсиш и ти иде некоја :ija: и дали би :sekss: со неа ???

За да го легнам од прва, мора да е чиста 10. Не прифаќам ништо испод тоа.
Ако се работи за некој шо го познавам колку-толку, може да иде негде до 6-7 ако го компензира не толку добриот изглед со други работи што би ми се свиѓале (на пример шарм, сексипил, интелигенција, смисла за хумор, добар парфем, стил на облакање,....).

Eden drugar bi mi rekol..aj bidi ti crven krst kako i voobicaeno:))).. Ma vidi vaka..se zavisi kolku mi se gleda..ako sum kamen..moze da me jade nekoja gica ... "( ubavite kruski svinjite gi jadat) ..ali ako e za veza..sepak..nesto bar normalno..ne sum mnogu po lepotata...jer na site ke vi pomine:)..a i na mene de:)!!! Od sega ke si stavam nick LEPOTAN:)!!! hahaaha...bye

J0ker_MKD напиша:
Зависи, може и најгрдата девојка да ви ги исполни најголемите соништа, тоа никогаш не може да се заклучи од изгледот. Доколку ве пали да ја гледате девојката додека се еб*ете тогаш изгледот е битен, мене ми е важно да знае како да го задоволи мажот. Не би претерувал ама според скалата би одел до 3.
според оваа логика требаше да кажеш 1 али ти сепак се одлучи за 3,што значи логиката ти паѓа во вода!:bip:

мора да има хемија , се случува и темницата да те излаже и алкохолот ама сепак бирам
не давам к.р на секоја

До кој степен на грдотија на девојката можете да издржите, ако имате шанса да ја легнете ? Нпр не сте легнале ништо месец дена и ви се дава можност, али е грда во фаца, има прифатливо тело. Или обратно, еве слатка е во фаца али дебелка. Значи да поставиме една скала од еден до десет, каде десет се најубавите девојки, што подолу одиме тоа се погрозни. До каде сте спремни да одите ако сте очајни за пи*ка?:)
Мислам дека мажите се способни да одат very low само за да легнат :sekss: - има и исклучоци :drk:

Позз:baeh:

Пропорциите и квалитетите на девојката може да се сменат, доколку се погледне од вистинскиот агол на преполна чашка.

Не пијам алкохол, односно не се опивам.

А на скала па некаде до 8, ме сум бил никогаш до толку испопален односно загрозен:vozbud: за да одам пониско

Не пијам алкохол, односно не се опивам.

А на скала па некаде до 8, ме сум бил никогаш до толку испопален односно загрозен:vozbud: за да одам пониско

Вистинските пијаници за себе никад не викаат дека пијат.

Мојот к*р не е најден на патот или во контењер така да колку и да сум пијан и да немам бајаги време легнато нешто нема да се случи тоа освен ако детекторот реагира соодветно (за да реагира девојката треба да исполнува посебни ХАСАП-СЕКС стандарди)

абе ве гледам сите се гадите вака така онака.. јаки ебачишта има на форумов глеам сите лепотици ги испоебавте... на скала од 1 до 10 вас испод ниво ви е веќе 9ката за подолу не зборивам.. ако праиме реално муабет за пиченце би се спуштиле подоле и не е срамота да признаете.. еве на приемр ја на скала од 1 до 10 би се симнал до 4 од прилика.. али сепак зависи.. каква фаца какво тело...
фаца лом тело гром или обратно.. зависи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom