How low can you go?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
До кој степен на грдотија на девојката можете да издржите, ако имате шанса да ја легнете ? Нпр не сте легнале ништо месец дена и ви се дава можност, али е грда во фаца, има прифатливо тело. Или обратно, еве слатка е во фаца али дебелка. Значи да поставиме една скала од еден до десет, каде десет се најубавите девојки, што подолу одиме тоа се погрозни. До каде сте спремни да одите ако сте очајни за пи*ка?:)

Зависи, може и најгрдата девојка да ви ги исполни најголемите соништа, тоа никогаш не може да се заклучи од изгледот. Доколку ве пали да ја гледате девојката додека се еб*ете тогаш изгледот е битен, мене ми е важно да знае како да го задоволи мажот. Не би претерувал ама според скалата би одел до 3.

J0ker_MKD напиша:
Зависи, може и најгрдата девојка да ви ги исполни најголемите соништа, тоа никогаш не може да се заклучи од изгледот. Доколку ве пали да ја гледате девојката додека се еб*ете тогаш изгледот е битен, мене ми е важно да знае како да го задоволи мажот. Не би претерувал ама според скалата би одел до 3.

А ти се еб*еш со изгасено светло, а ? Некој некого не може да гледааа.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

А... тоа скалата до колку иде ? до 100 ? ::kez:

Иначе.. да... не е изгледот толку пресуден ... други работи можат да бидат пресудни (на пр. колку си пијан :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: )

Vnuce напиша:
А ти се еб*еш со изгасено светло, а

Не е дека е твоја работа, ама во најголем број од случаи да... Многу ме замара да мора да гледам и да внимавам на се... У темницата е најубаво... само месиш и не мислиш на ништо :)

Никола напиша:
До кој степен на грдотија на девојката можете да издржите, ако имате шанса да ја легнете ? Нпр не сте легнале ништо месец дена и ви се дава можност, али е грда во фаца, има прифатливо тело. Или обратно, еве слатка е во фаца али дебелка. Значи да поставиме една скала од еден до десет, каде десет се најубавите девојки, што подолу одиме тоа се погрозни. До каде сте спремни да одите ако сте очајни за пи*ка?:)

idam do kraj,sve bi legnal grdo,staro,debelo.....:mist:

PA jas bi rekol zlatna sredina znaci okolu 5 ili eventualno 4 a za podole ne sum do tolku vo kriza pa da moram.Ama kako i da e znaete kako se vika: Za vkusovite ne se razgovara,nekoja zenska sto za mene e 8 za nekoj drug moze e 4 i obratno.Vo sekoj slucaj ne bi baral bilo kakva zenska samo da bide.

Johnny Stulic напиша:
зависи колку сум пијан

Колку повеќе, толку поубава ти се гледа и девојката од прв степен т.е. најлошата комбинација од девојка? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Конктерно на темава што да ви кажам ... јасно, женско сум и секако за една вечер не би била со некого за да можам да кажам до каде најдолу би пошла ... значи немам одговор:ija: :nesvest: :pipi:

да размислував како машко, т.е. да се ебев после 2 мин познавање, би рекла 7ка-8ка. али не размислувам како вас така да празен одговор :)

Хе...Никола скоро секогаш ги формулира темите обично за машки:kez:
Без разлика, јас ќе си одговорам од женска страна. На мојата скала нема нумератор, има критериуми кои мора да бидат задоволени, така да ништо испод не доаѓа во предвид. Колку и да биде очајот голем, не ме донесол во стуација да слегувам надолу. Значи - апстиненција.:bip:

Ako e mnogu grda togas keseto na glava i ......

Чекајте бе ало!!! Какво легнување какви бакрачи. Каков сака нека е, макар и со свилен кур, хемија е у прашање. Ако ја нема : ниту седнувам ниту легнувам. :pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom