- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Муабетов е чор пијан си сакаш да се омрсиш и ти иде некоја :ija: и дали би :sekss: со неа ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sagaqua напиша:Хе...Никола скоро секогаш ги формулира темите обично за машки:kez:
според оваа логика требаше да кажеш 1 али ти сепак се одлучи за 3,што значи логиката ти паѓа во вода!:bip:J0ker_MKD напиша:Зависи, може и најгрдата девојка да ви ги исполни најголемите соништа, тоа никогаш не може да се заклучи од изгледот. Доколку ве пали да ја гледате девојката додека се еб*ете тогаш изгледот е битен, мене ми е важно да знае како да го задоволи мажот. Не би претерувал ама според скалата би одел до 3.
Мислам дека мажите се способни да одат very low само за да легнат :sekss: - има и исклучоциДо кој степен на грдотија на девојката можете да издржите, ако имате шанса да ја легнете ? Нпр не сте легнале ништо месец дена и ви се дава можност, али е грда во фаца, има прифатливо тело. Или обратно, еве слатка е во фаца али дебелка. Значи да поставиме една скала од еден до десет, каде десет се најубавите девојки, што подолу одиме тоа се погрозни. До каде сте спремни да одите ако сте очајни за пи*ка?![]()
Не пијам алкохол, односно не се опивам.
А на скала па некаде до 8, ме сум бил никогаш до толку испопален односно загрозенза да одам пониско
Вистинските пијаници за себе никад не викаат дека пијат.