How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Крај ! :pos::pos:

You'll never be that awesome ...
6847465_700b.jpg

Навистина треба да завршат со 8 сезона,9-та ќе биде премногу само ќе го развлечат и упропастат.

Преубава беше денешната епизода. Преубава...
Немаше којзнае каков хумор, но целата приказна беше убава, баш онака да се замислиш...
Баш фино, ме разнежни епизодава и ме замисли.

mene Weekend at Barney's i The Fortress mi bea definitivno najakite epizodi sezonava

Само мене ли ми беше ептен тиња последнава епизода?

и заврши конечно серијава или уште не?
и која е мајката?

да да интересен дизајн има веб страната...
Мене вчера ми го пушти, го изгледав цело видео со се интервјуата, затоа мислев дека и вас ќе ви го пушти.;)

Мене вчера ми го пушти, го изгледав цело видео со се интервјуата, затоа мислев дека и вас ќе ви го пушти.;)
Го пушта сега го изгледав.
Збореа општ и дека мајката ќе биде интегрирана во серијата нема само онака на крај на серијата да кажат е таа беше,инаку Маршал кажа дека многу hints до сега ставиле сценаристите исто кажа дека подобро побрзо да го завршат шоуто зошто ќе станат 60 годишни. :icon_lol:
Добро освен Лили,таа не старее ебате.

Го пушта сега го изгледав.
Збореа општ и дека мајката ќе биде интегрирана во серијата нема само онака на крај на серијата да кажат е таа беше,инаку Маршал кажа дека многу hints до сега ставиле сценаристите исто кажа дека подобро побрзо да го завршат шоуто зошто ќе станат 60 годишни. :icon_lol:
Добро освен Лили,таа не старее ебате.
Знаев дека не е до мене, ме направија будала за џабе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom